ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Κοπή πίτας στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης με ευχές και μηνύματα (vd)

Με τις ευλογίες του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.Αλεξάνδρουπραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης )01/01/2019) η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δεκάζειου Γηροκομείου Τρίπολης.

Αρχικά ο Μητροπολίτης, αφού μοίρασε ευχές σε όλους τους ηλικιωμένους, ανέφερε: «Αγάπη, φιλανθρωπία και τιμιότητα είναι τα τρία πράγματα, που ζητά ο Χριστός από όλους εμάς. Ένα μέρος της αγάπης αυτής, είναι και το γηροκομείο μας», ενώ ζήτησε από τους τρόφιμους του γηροκομείου, να δείχνουν άπλετη αγάπη στο προσωπικό, που τους φροντίζει σε καθημερινή βάση – κάτι που δεν μπόρεσαν να κάνουν τα ίδια τους τα παιδιά – όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Στη συνέχεια ο Μητροπολίτης μίλησε για την διευθύντρια του ιδρύματος κα.Δώρα Μπρακουμάτσου, με τους ηλικιωμένους να δείχνουν την αγάπη τους στο πρόσωπο της, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για το έργο της.

Τέλος αναφερόμενος στον Δήμαρχο Τρίπολης, τον ευχαρίστησε για τη μεγάλη βοήθεια, που προσφέρει στο ίδρυμα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα που κάνει.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Δήμήτρης Παυλής, αφού χαιρέτισε τους πρωταγωνιστές της ημέρας – που δεν ήταν άλλοι από του ηλικιωμένους – έστειλε το δικό του μήνυμα για το νέο έτος. «Εύχομαι χρόνια πολλά και υγεία σε όλους. Σε αυτό εδώ το ίδρυμα, γίνεται ένας πολύ μεγάλος αγώνας και αυτό δεν το γνωρίζει κανείς. Είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση το Δεκάζειο Γηροκομείο για όλη την Ελλάδα. Ο Μητροπολίτης μας έχει δώσει την ψυχή του, όπως και όλο το προσωπικό», ενώ συμπλήρωσε «Συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο και εμείς θα είμαστε εδώ, για να λύνουμε τα όποια προβλήματα υπάρχουν»

Με την σειρά της η κα.Δώρα Μπρακουματσου ευχαρίστησε τους ηλικιωμένους για την αγάπη και την στήριξη τους στο πρόσωπο της και τους ευχήθηκε καλή χρονιά.

Λίγο πριν την κοπή της πίτας ο Μητροπολίτης συνοδευόμενος από τους ηλικιωμένους έψαλλε το τροπάριο του Αγίου Βασιλείου, με την γιορτή να κλείνει με ανταλλαγή ευχών για ένα εποικοδομητικό και γεμάτο αγάπη έτος.

Κοπή πίτας στο Γηροκομείο Τρίπολης

« PREV
NEXT »