ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Σκέψεις για "Γορτυνιακό καρναβάλι" στο χωριό Τουμπίτσι!

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου Γορτυνίας "Ο Λάδωνας" γίνεται γνωστό ότι είναι "στα σκαριά και σε συζητήσεις με τους συλλόγους των χωριών βρίσκεται η οργάνωση ενός «Γορτυνιακού Καρναβαλιού» με ορόσημο την ενότητα κα την συνεργασία.

Μιας και ο Σύλλογος μας απαρτίζεται από μέλη των πρώην τριών Δήμων Τροπαίων, Κοντοβάζαινας και Ηραίας σκεφτήκαμε η εκδήλωση αυτή να πραγματοποιηθεί στο χωριό Τουμπίτσι, τοποθεσία η οποία σχεδόν ισαπέχει από όλα τα χωριά των τριών Δήμων.

Καλούμε τους Συλλόγους να οργανώσουν το δικό τους άρμα με τους αντίστοιχους καρναβαλιστές για την συμμετοχή τους στην παρέλαση για την οποία θα υπάρξουν και έπαθλα μετά το πέρας της. 

Το σημαντικότερο έπαθλο θα είναι αυτό της «μεγαλύτερης συμμετοχής» με στόχο την συμμετοχή περισσότερου κόσμου. Μετά την παρέλαση θα ακολουθήσει γλέντι στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγιου Αθανασίου με παραδοσιακή τσιγαρίδα, μουσική και χορό.

Πιθανή ημερομηνίας πραγματοποίησης είναι το Σάββατο 9 Μαρτίου. Παρακαλούμε στην έγκυρη συμμετοχή όλων για να οργανωθούμε!"


« PREV
NEXT »