ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Παιδοκτόνος στην Κέρκυρα: Σκότωσε και έθαψε την κόρη του γιατί διαφωνούσε με τη σχέση της

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κέρκυρα η άγρια δολοφονία 29χρονης κοπέλας από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος στη συνέχεια την έθαψε στον κήπο στο πίσω μέρος του σπιτιού του στην περιοχή Αλεπού του νησιού.

Ο παιδοκτόνος, ο οποίος εξαρχής ήταν ο βασικός ύποπτος και κρατείτο στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, ομολόγησε τελικά την πράξη του στο πλαίσιο της ανάκρισης το βράδυ της Τετάρτης, ενώ υπέδειξε και το σημείο στο οποίο έθαψε την άτυχη κοπέλα.

Ο λόγος που τον οδήγησε στο έγκλημα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν επειδή δεν ενέκρινε τη σχέση που διατηρούσε η κοπέλα, γεγονός που είχε οδηγήσει σε έντονους καυγάδες πατέρα και κόρη το τελευταίο διάστημα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν μάλιστα ότι πατέρας και κόρη είχαν ανέκαθεν εκρηκτική σχέση και δεν έμεναν μαζί

Η κοπέλα είχε πάει στην Αλεπού για να επισκεφτεί το νονό της, όταν την είδε ο πατέρας της, διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια την σκότωσε. Η κοπέλα φέρει κατάγματα στο κεφάλι και το σώμα από αιχμηρό αντικείμενο, όμως οι ακριβείς συνθήκες θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές και έχει διαταχθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα κερκυραϊκά μέσα, διίστανται οι πληροφορίες για την ταυτότητα του συντρόφου της κοπέλας, αφού άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι Αφγανός και άλλοι γνωστός Κερκυραίος.

Η νεαρή κοπέλα δηλώθηκε αγνοούμενη την Τετάρτη όταν δεν άνοιξε το καφέ στο οποίο εργαζόταν, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της και να αποκαλυφθεί η φριχτή αλήθεια.

« PREV
NEXT »