ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο ορεινό καταφύγιο Μαινάλου «Πάνος Αλεξόπουλος» στο οροπέδιο της Οστρακίνας παρουσία του Δημάρχου Τρίπολης

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης, πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στο ορεινό καταφύγιο Μαινάλου «Πάνος Αλεξόπουλος» στο οροπέδιο της Οστρακίνας, στο Μαίναλο.

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής αναφέροντας ότι θα βρίσκετε δίπλα στο σύλλογο σε ότι χρειαστεί.

Το νέο έτος 2019 μας άνοιξε την πόρτα του, γεμάτο προσκλήσεις για δραστηριότητες και νέες συγκινήσεις, αλλά και προκλήσεις για να τα απολαύσουμε και να τα καταφέρουμε όλα αυτά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πέρα από τις όποιες προσωπικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις του καθενός μας.

Ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης καλεί να ζήσετε τις δραστηριότητες του συλλόγου, να αγωνιστούμε ομαδικά, να μοιραστούμε αγωνίες, κόπους και χαρές, στοχεύοντας σε ένα καλύτερο στο αύριο τόσο προσωπικά για τον καθένα μας όσο και ευρύτερα!

Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη, υπομονή, σύνεση, αγάπη και μεράκι για αυτά που μας αρέσουν, ώστε με την κοινή μας προσπάθεια να τα υλοποιήσουμε!

« PREV
NEXT »