ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Σήμερα το 1ο Express it Tripoli με την Εύα Αντζά και ελεύθερη είσοδο.


Μια νέα καινοτόμα ιδέα για εσένα που θέλεις να γνωρίσεις ανθρώπους και να μοιραστείς εφόσον επιθυμείς τον προβληματισμό σου ή τις εμπειρίες που είχες στην ζωή σου! Για εσένα που θέλεις να εμπνεύσεις και να εμνευστείς! 


Η δημιουργός του Xpress it Tripoli είναι η Εύα Αντζά! Μια δυναμική προσωπικότητα που εμπνέει όποιον την συναντήσει από κοντά! Απόψε λοιπόν, στις 6μ.μ. στο CineVille Τρίπολης και με ελεύθερη είσοδο! 

Καλώς ήρθατε στο πρώτο "Xpress it Tripoli"!!!

Το event που φιλοδοξεί να καινοτομήσει στην ανθρώπινη σύνδεση και επικοινωνία εμπλουτίζοντας τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε μεταξύ μας. Ο σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον
στο οποίο οι άνθρωποι θα μπορούν να εκφράσουν την αλήθεια τους, να κοινωνικοποιηθούν και να συνδεθούν σε ένα βαθύτερο επίπεδο με τους συναθρώπους τους.

Το "Xpress it GR" είναι:

- Mια διοργάνωση που ξεκίνησε στη Νορβηγία και τώρα πέρνει διαβατήριο Ελληνικό και ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα.
- Eνα event ανοιχτό για όλους που θέλουν να ακούσουν & να συζητήσουν ιδέες με ανοιχτό μυαλό και κατανόηση.
- Κατάλληλο γι' αυτούς που μπορούν να αφήσουν μάσκες και προκαταλήψεις στη ντουλάπα
- Και γι' αυτούς που επιθυμούν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι σε μία διοργάνωση διαφορετική από τις άλλες.

Το concept είναι εύκολο αλλά εμπεριέχει ένα βαθμό δυσκολίας.

Ποιος είναι αυτός;

  • Οι ομιλητές και το κοινό μπορούν να μιλήσουν για οτιδήποτε θέλουν μεταξύ τουςχωρίς να αναφέρουν επάγγελμα, τόπο καταγωγής, θρησκευτικές ή πολιτικές πεποιθήσεις κτλ. Επομένως θα πρέπει να μπορείτε να περιγράψετε ποιοι είστε με απλότητα, δημιουργικότητα και ενθουσιασμό.
  • Στο Xpress it GR εστιάζουμε στο να συνδέσουμε διαφορετικούς ανθρώπους, χωρίς να τους βάζουμε ταμπέλες και σε κουτάκια. Επίσης πιστεύουμε πως όλοι αξίζουν το δικαίωμα της δημόσιας ομιλίας αν και εφόσον το επιθυμούν ανεξάρτητα ποιο είναι το background τους.
  • Το event αποτελείτε απο ομιλίες με θέμα τον Άνθρωπο και την εξέλιξη του. Σημαντικός παράγοντας " Το Κοινό " και η ενεργή συμμετοχή του μετά απο κάθε ομιλία όπου ελεύθερα μπορεί να εκφράσει την άποψη του, προβληματισμό του ή ακόμα και διαφωνία του σε αυτά τα οποία άκουσε. Αλλά μπορείτε να συμμετέχετε στην συζήτηση μόνο αν το επιθυμείτε. Κανείς δεν σας αναγκάζει να εκφέρετε γνώμη.

Είσοδος Ελεύθερη


« PREV
NEXT »