ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Μαίναλο | Πανελληνίο Πρωταθλήματο Snow Volley 2019Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει τη διοργάνωση του 2ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Snow Volley 2019 που θα λάβει χώρα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου το διάστημα 9-10 Φεβρουαρίου, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Τρίπολης και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η διοργάνωση θα αναδείξει τους πρωταθλητές Ελλάδος για το 2019.
 
Σημαντικές αλλαγές στους κανονισμούς έχει ανακοινώσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία (FIVB), μετά την προσθήκη του Snow Volleyball στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι θα εφαρμοστούν και στο 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα οι ομάδες πλέον θα αποτελούνται από 3 αθλητές (3Χ3) με δικαίωμα και 4ου αναπληρωματικού στην σύνθεση της. Η επαφή στο μπλοκ δεν θα μετράει πλέον ως πρώτη μπαλιά, ενώ όλα τα σετ θα είναι στους 15 πόντους.          
 
Στις αρχές Ιανουαρίου θα εκδοθούν η αγωνιστική προκήρυξη, οι κανονισμοί του αθλήματος στα ελληνικά, καθώς και οι χορηγοί του Πρωταθλήματος και όλες οι χρηστικές πληροφορίες για τις ενδιαφερόμενες ομάδες. 

« PREV
NEXT »