ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ξεκινά το έργο διαμόρφωσης του Κοιμητηρίου ΜεγαλόποληςΥπογράφηκε την Δευτέρα 10-12-2018 μεταξύ του Δημάρχου Μεγαλόπολης, κου. Διονύσιου Παπαδόπουλου και των εκπροσώπων της αναδόχου εταιρίας «ΤΣΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» η σύμβαση για το έργο της διαμόρφωσης των εσωτερικών χώρων του κοιμητηρίου Μεγαλόπολης και της κατασκευής της νέας περίφραξής του.

Με το συγκεκριμένο έργο θα ολοκληρωθεί η βελτίωση και ο εξωραϊσμός των χώρων του κοιμητηρίου Μεγαλόπολης που ξεκίνησαν το 2016 με τις εργασίες διαμόρφωσης των εσωτερικών διαδρόμων. Με το έργο, συνολικής ονομαστικής αξίας 400.000,00 ευρώ, αναβαθμίζεται λειτουργικά και αισθητικά το κοιμητήριο της πόλης. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στην άνοιξη του 2019.

Η Δημοτική Αρχή ακριβώς επειδή αναγνώρισε την σπουδαιότητα των έργων στο τομέα συντήρησης κοιμητηρίων, λόγω του ουσιαστικού κοινωνικού τους χαρακτήρα, την τελευταία 3ετία προχώρησε σε παρεμβάσεις μικρότερες ή μεγαλύτερες, εκτός της Μεγαλόπολης, και στα κοιμητήρια περισσότερων από είκοσι τοπικών κοινοτήτων.

Από το Γραφείο Δημάρχου
« PREV
NEXT »