ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Έυη Τατούλη : ''Πάνω από όλα η οικογένεια''Απαντήσεις για όλα έδωσε η πολιτευτής Αρκαδίας της ΝΔ Εύη Τατούλη κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή «Επί της ουσίας» του Δημοτικού Ραδιοφώνου.


Αρχικά, η κυρία Τατούλη εκτίμησε ότι οι εθνικές εκλογές δεν θα γίνουν πρόωρα και ότι θα διεξαχθούν στο τέλος της 4ετίας, τον Οκτώβριο του 2019.

Για τις φήμες ότι έχει «κοπεί» από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και ότι δεν έχει λάβει κανένα τέτοιο «μήνυμα» από το κόμμα, διαψεύδοντας ουσιαστικά όλα αυτά που ακούγονται κατά καιρούς.

Στη συνέχεια, αν και δεν ανάφερε το όνομά του, «φωτογράφισε» τον Κώστα Βλάση και είπε μεταξύ άλλων … «Για να συμμεριστείς τις αρχές και τις αξίες του κόμματος, πρέπει να έχεις λίγο τη ΝΔ στο αίμα σου. Πρέπει να την έχεις ζήσει.

Με άλλους ανθρώπους βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της ΝΔ από 8 χρονών στα διόδια το 1989.

Πρέπει κανείς να νιώσει ότι πραγματικά είναι μέλος της οικογένειας που λέγεται ΝΔ. Δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε ως οικογένεια όταν έχουμε μπει από ένα παράθυρο, όταν έχουμε μεταπηδήσει από άλλες κομματικές επιλογές, που είναι ανεκτά μεν αυτά, αλλά η συνύπαρξη σε αυτή την οικογένεια προϋποθέτει το στοιχείο της εντιμότητας και της δημοκρατικής ανοχής. Δεν μπορεί να θεωρεί κανείς ότι θα μείνει μόνος του σε ένα ψηφοδέλτιο για να μπορεί να ισχυρίζεται ότι για πάντα θα εκπροσωπήσει ένα κομμάτι των πολιτών.»

Για τη λεπτή γραμμή ανάμεσα στην οικογένεια και στο κόμμα που έχουν κάνει διαφορετικές επιλογές για την περιφέρεια, η Εύη Τατούλη είπε ότι «πάνω απ΄ όλα είναι η οικογένεια», ξεκαθαρίζοντας εμμέσως ότι αυτονόητα θα στηρίξει τον πατέρα της, Πέτρο Τατούλη, στις περιφερειακές εκλογές.

Παράλληλα, όμως δήλωσε στρατιώτης του κόμματος στην προσπάθεια που έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, να κερδίσει η ΝΔ την αυτοδυναμία στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
« PREV
NEXT »