ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ο όμιλος τέννις Α.Ε.Κ Τρίπολης στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του στο ΔΑΚ Τρίπολης
Μια καταπληκτική mini χριστουγεννιάτικη γιορτή στήθηκε έξω από τα γήπεδα τένις του ΔΑΚ Τρίπολης από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και τους μικρούς – μεγάλους αθλητές του ομίλου. Ήταν το πρώτο μέρος των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για το 2018, που έχουν προγραμματίσει η Διοίκηση και οι Προπονητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Για 11η χρονιά οι μικροί αθλητές της ΑΕΚ συνοδευόμενοι από τους γονείς τους καλωσόρισαν το πνεύμα των Χριστουγέννων. Οι μικροί μας φίλοι στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του ομίλου, δίνοντας με τις χαρούμενες φωνές τους και τα πολύχρωμα στολίδια τους ένα τόνο ομορφιάς στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Ταυτόχρονα με τον στολισμό των γηπέδων και του χώρου έξω από τα γραφεία του ομίλου, φτιάχνονταν τα χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα στολίδια από όλους τους μαθητές της ακαδημίας, με τα οποία θα στολισθεί στο τέλος αυτής της εβδομάδας το δέντρο του ομίλου στο κέντρο της Τρίπολης. Γλυκά για τους μικρούς μας φίλους Χριστουγεννιάτικο κόκκινο κρασί για τους συνοδούς τους και αλμυρά εδέσματα από γονείς της ακαδημίας, ήταν μερικά από τα συνοδευτικά αυτής της μικρής Χριστουγεννιάτικης γιορτής.

Για τρείς ώρες το ΔΑΚ γέμισε από χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παιδικές φωνές και στολίδια, πράγμα που χαροποίησε για ακόμη μια χρονιά τα μικρά παιδιά και όσους από τους αθλούμενους, σε διάφορα αθλήματα στο ΔΑΚ Τρίπολης, μας επισκέφτηκαν εκείνη την ημέρα.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Βαλασόπουλος καθώς και σύσσωμη η προπονητική ομάδα.

Η διοίκηση και οι προπονητές της ΑΕΚ Τρίπολης εύχονται σε όλα του τα μέλη τους και μη καλά Χριστούγεννα και δίνουμε ραντεβού στο στολισμό του δέντρου της ΑΕΚ Τρίπολης στο κέντρο της πόλης το Σάββατο 15/12 και ώρα 12:30 έξω από το κατάστημα Everest Τρίπολης .

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του ομίλου μας στο FB πατώντας ΕΔΩ.
« PREV
NEXT »