ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Κατά συρροή δολοφόνος κουνελιών έχει τρομοκρατήσει χωριό της Γαλλίας


Τον τρόμο έχει σκορπίσει σε ένα χωριό 1.320 κατοίκων στη Γαλλία η δράση ενός δολοφόνου… κουνελιών!


Η δράση του δολοφόνου ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο όταν τότε για πρώτη φορά εντοπίστηκαν νεκρά κουνέλια στο χωριό Minihy-Tréguier.

Τους μήνες που ακολούθησαν, όμως, δεν υπήρξε κάποιο αντίστοιχο κρούσμα μέχρι το περασμένο Σάββατο όταν βρέθηκαν πεταμένα σε κήπο τα κουφάρια κουνελιών.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν διαπιστώσει ότι ο δολοφόνος αν και δεν αφήνει πίσω του ίχνη, ακολουθεί πάντα την ίδια μέθοδο: μπαίνει σε κήπους νυχτερινές ώρες, αρπάζει κουνέλια και είτε τα καρφώνει με βελόνα ή κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο είτε τα σκοτώνει με τα παπούτσια του.

«Είναι τρομακτικό. Αν βάζουν στο στόχαστρο απροστάτευτα ζώα όπως τα κουνέλια, τότε θα μπορούσαν πολύ εύκολα να επιτεθούν και σε ανθρώπους, ειδικά ηλικιωμένους» δηλώνει ένας κάτοικος του χωριού.

«Πρέπει να είσαι άρρωστος για να κάνεις κάτι τέτοιο σε ζώα. Δεν το κάνει ούτε για να τα φάει» προσθέτει μια άλλη κάτοικος,

Το μεγαλύτερο πλήγμα έχουν δεχθεί ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που εκτρέφει κουνέλια εδώ και 55 χρόνια και όπως λένε «είναι η πρώτη φορά που μας συμβαίνει κάτι τέτοιο» καθώς μετρούν 20 νεκρά ζώα σε τέσσερις ξεχωριστές επιθέσεις.
« PREV
NEXT »