ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Συνεδριάζει σήμερα η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης (θέματα)Συνεδριάζει σήμερα Τρίτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 το απόγευμα η Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης, στο παλαιό Δημαρχείο.


Σας καλούμε την 18η Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  • Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «καφετέρια – μπαρ» με την επωνυμία «Α. Μιχαγιάννης και Σια Ο.Ε.» που βρίσκεται επί της οδού Τάσου Σεχιώτη 36 στην Τρίπολη. 
  • Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «καφετέρια – αναψυκτήριο χωρίς παρασκευαστήριο» με την επωνυμία «Καλοστύπης Βασίλειος του Ιωάννη» που βρίσκεται επί της οδού Δεληγιάννη 2 στην Τρίπολη. 
  • Γνωμοδότηση για την ονοματοδοσία ανωνύμου οδού μεταξύ των Ο.Τ. 970, 971 και 972 εντός του εγκεκριμένου σχεδίου πόλης του Δήμου Τρίπολης.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
« PREV
NEXT »