ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

«Μπάζα» πάνω από 500.000 ευρώ έκανε ο ληστής των Rolex


Ο δράστης της ληστείας στη Rolex ίσως να φορούσε μάσκα σιλικόνης, καθώς δεν τον ενδιέφερε το γεγονός, πως όλες του τις κινήσεις τις κατέγραφε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος.


Τον ληστή των Rolex αναζητά η ΕΛΑΣ, ο οποίος την Δευτέρα έφυγε με λεία 500.000 ευρώ από το κατάστημα της γνωστής εταιρείας ρολογιών, στο Κολωνάκι.

Οι αναλυτές της ΥΔΕΖΙ, προσπαθούν μέσα από τα καρέ του κλειστού κυκλώματος του κοσμηματοπωλείου της οδού Βουκουρεστίου 5 να διαπιστώσουν ποιος είναι ο άντρας, ηλικίας 35-40 με τα κοντά μαλλιά, το προσεγμένο ντύσιμο και τους καλούς τρόπους που εμφανίστηκε σαν πελάτης και αφού συνομίλησε για λίγη ώρα με τους υπαλλήλους στη συνέχεια έβγαλε ένα πιστόλι και ζήτησε να του βάλουν στην τσάντα που κουβαλούσε περίπου 40 ρολόγια του ελβετικού οίκου αξίας μεγαλύτερης των 500.000 ευρώ.

Στη συνέχεια και αφού είχε πάρει τη λεία από πανάκριβα ρολόγια ευχαρίστησε υπαλλήλους και πελάτες για την συνεργασία και έφυγε. Με απόλυτη ψυχραιμία περπάτησε έως την Πανεπιστημίου και διέφυγε με ταξί που σταμάτησε.

Όπως προέκυψε από τις καταθέσεις, σύμφωνα με το protothema.gr, ο συγκεκριμένος που μιλάει πολύ καλά ελληνικά, εντούτοις το γεγονός ότι έχει προφορά, κάνει την αστυνομία να εξετάζει το ενδεχόμενο μήπως προέρχεται από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, είχε επισκεφτεί ξανά το συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο στη Βουκουρεστίου πριν μερικές ημέρες και παζάρευε να αγοράσει δύο ρολόγια.
« PREV
NEXT »