ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Πόσιμο νερό θα έχει μέχρι το τέλος του 2018 το Ανυφί του Δήμου ΝαυπλιέωνΗ Δ.Ε.Υ.Α.Ν. σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής ολοκλήρωσε, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου, αυτές τις ημέρες τις διαδικασίες για την υδροδότηση του Δ.Δ. Ανυφίου του Δήμου Ναυπλιέων με πόσιμο νερό από την πηγή της Λέρνης.


Πιο συγκεκριμένα οι διαδικασίες - εργασίες που έφεραν αίσιο τέλος στον σημαντικό αυτό στόχο της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. έγιναν όπως περιγράφονται ως κάτωθι:

  1.  Συνεργασία με την Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. σε διοικητικό – τεχνικό επίπεδο.
  2.  Εκτέλεση υδραυλικού έργου με αγωγό 1χιλ. για την υδροδότηση του οικισμού από τον κεντρικό τροφοδότη αγωγό της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ.
  3.  Ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός για την λειτουργία του νέου αντλιοστασίου στη θέση «Γεώτρηση Ανυφί».
  4. Σύστημα Τηλεελέγχου – τηλεχειρισμού για την αυτοματοποίηση του αντλιοστασίου με σκοπό την ορθολογική διαχείριση του παρεχόμενου νερού .
Το κόστος όλων των ανωτέρω εργασιών ανήλθε στο ποσό των 100.000€ από ίδιους πόρους της Δ.Ε.Υ.Α.Ν.

Σήμερα, εκτελούνται προπαρασκευαστικές εργασίες, (δοκιμές, καθαρισμός δεξαμενών) με χρονοδιάγραμμα εντός μιας  βδομάδος και αφού προηγηθούν σχετικές αναλύσεις του νερού να δοθεί το παρεχόμενο νερό προς χρήση των καταναλωτών.

Ετσι με την ολοκλήρωση του έτους 2018 οι οικισμοί Ανυφί – Πλατανίτι - Ηραίον θα έχουν πόσιμο νερό στη βρύση κάθε καταναλωτή.
« PREV
NEXT »