ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Βίαζε την 13χρονη κόρη του φίλου του αφού πρώτα τον νάρκωνε

Η 13χρονη πήγε να αυτοκτονήσει δύο φορές μετά τον εφιάλτη που βίωσε

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωνε επί δύο μήνες ένα 13χρονο κορίτσι στα χέρια ενός φίλου του πατέρα του στην Κρήτη, καθώς ο διεστραμμένος 43χρονος τη βίαζε συστηματικά, ακόμη και παρά φύσιν!

Μάλιστα, φρόντιζε να ναρκώνει τον πατέρα του παιδιού ρίχνοντας υπνωτικό στο ποτήρι του, ενώ απειλούσε το άτυχο κορίτσι ότι θα έκανε κακό στους γονείς του, αν τολμούσε να αποκαλύψει όσα φρικτά του έκανε!

Η 13χρονη, που ζει μόνιμα με τη μητέρα της στο Βέλγιο, είχε επισκεφθεί τον πατέρα της στα Χανιά για τις διακοπές του καλοκαιριού. Οταν, όμως, η ανήλικη επέστρεψε στην πατρίδα της, αποπειράθηκε δύο φορές να βάλει τέλος στη ζωή της. Επειτα από πίεση, αποκάλυψε τελικά στη μητέρα της τι είχε υποστεί από τον 43χρονο Λιβανέζο, που επισκεπτόταν τακτικά το σπίτι του πατέρα της στα Χανιά, καθώς ήταν φίλος του.

Μόνο που κατά τις επισκέψεις αυτές νάρκωνε τον πατέρα του κοριτσιού για να μπορεί να ικανοποιεί ανενόχλητος πάνω στη 13χρονη τα αρρωστημένα ένστικτά του. Η μητέρα του κοριτσιού κατήγγειλε στις Αρχές του Βελγίου όσα συνέβησαν και, σε συνεργασία με την Interpol, εκδόθηκε σε βάρος του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. Ο Λιβανέζος συνελήφθη στα Χανιά και, αφού ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη για βιασμό ανηλίκου, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

« PREV
NEXT »