ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Σώα και αβλαβής βρέθηκε η 12χρονη που αγνοούνταν


Ο πατέρας της έκανε γνωστή την εξαφάνιση της κόρης του μέσω του facebook το απόγευμα της ΤετάρτηςΟ πατέρας της έκανε γνωστή την εξαφάνιση της κόρης του μέσω του facebook το απόγευμα της Τετάρτης. Στην ανάρτησή του, ζητούσε βοήθεια για τον εντοπισμό του παιδιού του και απευθύνθηκε στην αστυνομία.

Βρέθηκε η 12χρονη που αγνοούνταν στην Καβάλα σύμφωνα με τα όσα έγραψε στο facebook πριν από λίγο ο πατέρας της.


Ο πατέρας της έκανε γνωστή την εξαφάνιση της κόρης του μέσω του facebook το απόγευμα της Τετάρτης. Στην ανάρτησή του, ζητούσε βοήθεια για τον εντοπισμό του παιδιού του και απευθύνθηκε στην αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη του είχε πει ότι θα μείνει σε μία φίλη της, αλλά έκτοτε δεν επικοινώνησε ξανά μαζί του.

Ο πατέρας της 12χρονης Γεωργίας, μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ. Όπως είπε η αγνοούμενη το τελευταίο διάστημα έμενε μαζί του, καθώς όπως λέει κέρδισε την επιμέλεια από τη μητέρα της. “Ευελπιστούμε πως είναι καλά και παρακαλούμε όσους γνωρίζουν να μας ενημερώσουν” λέει μεταξύ άλλων.

Για τη νύχτα της εξαφάνισης λέει: “την πήγα προσωπικά στα αγγλικά της, στις 19.00 την περασμένη Τρίτη. Στις 20.30 που πήγα να την πάρω δεν ήταν εκεί. Η δασκάλα μου είπε ότι δεν παρακολούθησε το μάθημα. Μπήκε και βγήκε. Δυστυχώς δεν έχει μαζί της τηλέφωνο και ψάχνουμε όλοι”.
« PREV
NEXT »