Slider[Style1]

Style2

Για κρατήσεις στο +30 27550 52720

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5[ImagesOnly]

Style6

  1. Υλικά:
  2. 0,5 κούπα του νέσκαφε τραχανά (λευκό χρώμα όχι σταρένιο)
  3. 1,5 κούπα του νέσκαφε νερό
  4. 1/4 κουταλιά του γλυκού αλάτι
  5. 1 κουταλιά της σούπας λάδι
  6. 1 φλυτζανάκι του καφέ φρέσκο γάλα
  7. κρουτόν (για συνοδευτικό, πωλείται έτοιμο σε σακουλάκι στο σούπερ μάρκετ)

Βήματα


  1. Ζεσταίνουμε το νερό

     
     
  2. Ρίχνουμε το λάδι, το αλάτι και το τραχανά και σιγυράμε με μια ξύλινη κουτάλα σε μέτρια φωτιά

     
     
  3. Συνεχίζουμε για δέκα λεπτά το σιγύρισμα ενώ βράζει και στη συνέχεια προσθέτουμε και το γάλα

     
     
  4. Συγιρίζουμε με τη ξύλινη κουτάλα και βράζουμε για άλλα πέντε λεπτά

     
     
  5. Αποσύρουμε απο τη φωτιά και τοποθετούμε σε πιάτα

     
     
  6. Ρίχνουμε λίγα κρουτόν (τριμένα παξιμαδάκια) για να συνοδεύσουμε το πιάτο μας (σήμερα δεν είχα σπίτι οπότε η φωτογραφία έχει το τραχανά ορφανό)

     
     

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: