ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τρεις συλλήψεις για έντεκα περιπτώσεις κλοπών στην Αρκαδία | Δύο εξ αυτών ανήλικοιΕξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, έντεκα περιπτώσεις κλοπών, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας.


Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν προχθές 24.11.2018 το βράδυ, στη Τρίπολη Αρκαδίας, τρείς  ημεδαποί, ένας  19χρονος και δύο  ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν  21χρονο ημεδαπό.

Επιπλέον, η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει και ακόμη πέντε  ημεδαπούς, από τους οποίους μία  24χρονη και ένας  36χρονος, κατηγορούνται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ ένας  45χρονος και δύο  γυναίκες, ηλικίας 40 και 45 ετών, γονείς των ανηλίκων, κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 19χρονος και οι δύο  ανήλικοι, μαζί με τον 21χρονο, κατά το χρονικό διάστημα από την 11.8.2018 έως την 24.11.2018, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, διέπραξαν συνολικά πέντε περιπτώσεις κλοπών σε οικίες, δύo περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα, δύο περιπτώσεις κλοπών σε Ιερούς Ναούς, καθώς και δύο περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ημεδαπών.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει μεταξύ άλλων, χρήματα, κοσμήματα, μεταλλικά αντικείμενα και γεωργικά εργαλεία, που η συνολική τους αξία ανέρχεται στις 9.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους, ενώ ένα από τα αφαιρεθέντα γεωργικά εργαλεία βρέθηκε και αποδόθηκε.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, οι ανωτέρω συλληφθέντες προμήθευσαν έναντι χρηματικού ανταλλάγματος, την 24χρονη και τον 36χρονο, με μέρος από τα αφαιρεθέντα αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ο οποίος τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Τρίπολης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
« PREV
NEXT »