Slider[Style1]

Style2

Για κρατήσεις στο +30 27550 52720

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5[ImagesOnly]

Style6

ΥΛΙΚΑ
20 φέτες ψωμί του τοστ δίχως κόρα (5 φέτες χ 4 σειρές
700 γρ τυρί κρέμα
400 γρ κρέμα γάλακτος
1-2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια (ελάχιστο 5 τεμάχια)
100 γρ ζαμπόν
100 γρ  σαλάμι αέρος ή γαλοπούλα
100 γρ τυρί (χρησιμοποίησα καπνιστό τυρί)
10 κομμάτια τουρσί (κομμένα σε λεπτές φέτες)
πιπεριές φλωρίνης  (κομμένες σε λεπτές λωρίδες)

 

για διακόσμηση:

 λινάροσπόρους
 μαύρες ελιές 

μαϊντανό
φέτες  γαλοπούλας

ΟδηγίεςΑνακατέψτε το τυρί κρέμα και την κρέμα γάλακτος. Κρατήστε  το 1/3 (ένα τρίτο )της κρέμας για την επάλειψη της τούτας. Στο υπόλοιπο της κρέμας, προσθέστε τα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια (φρέσκα κρεμμυδάκια, προσθέτουμε ανάλογα με το γούστο). Πάρτε  τέσσερις φέτες του τοστ  σε ένα δίσκο και αλείψτε  με το 1/4 (ένα τέταρτο) της κρέμας με τα κρεμμύδια. Πάνω από  την κρέμα  βάζετε τις φέτες του ζαμπόν. Τοποθετείστε πάλι φέτες του τοστ  απλώστε με κρέμα και φέτες  τυριού και πιπεριές φλωρίνη

Βάλτε πάλι   φέτες του τοστ , απλώστεμε κρέμα και το σαλάμι αέρος.Ξανά φέτες του τοστ και απλώστε την υπόλοιπη κρέμα και βάλτε τουρσιά. Ξανά  τις φέτες του τοστ και στην επιφάνεια  την κρέμα που κρατήσαμε αρχικά  Διακοσμήστε την τούρτα  και την  βάζετε στο ψυγείο για αρκετές ώρες (κατά προτίμηση όλη τη νύχτα)

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: