ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ζώδια σήμεραΚριός


Βγείτε από τη γωνιά σας για να ηγηθείτε της εμπροσθοφυλακής, αγαπητοί Κριοί! Η Σελήνη σχηματίζει μια όψη συνεργασίας με τον Άρη της επίθεσης και κυβερνήτη σας, στον 11ο Οίκο σας της Ομαδικότητας. Δεν πρέπει να φανείτε υπερβολικά απαιτητικοί, όμως αν δεν επιβάλετε κάποιον βαθμό πειθαρχίας η ομάδα δεν θα φτάσει στους στόχους.

Η ελαστικότητα και ο χειρισμός του κάθε θέματος όταν προκύπτει, είναι η πιο αποδοτική τακτική. Σκεφτείτε και το να χωρίσετε το δυναμικό σε μικρότερες ομάδες, προκειμένου να μην πιεστείτε να διατηρήσετε την απαραίτητη ισορροπία και ειρήνη!

Ταύρος


Να είστε έτοιμοι στη γραμμή αφετηρίας σήμερα, αγαπητοί Ταύροι! Η Σελήνη συναντά τον Άρη και μαζί τονώνουν τον 10ο Οίκο σας των Φιλοδοξιών. Η ανταγωνιστική σας διάθεση θα λάμψει όσο και η συμπονετική σας φύση, γι’ αυτό φροντίστε να αξιοποιήσετε τη συγκυρία.

Έχει φτάσει η στιγμή να καταλήξετε σοβαρά σε αυτά που θέλετε εσείς από τη ζωή σας: Τα δικά σας επιτεύγματα, μέσα σε αυτή την εβδομάδα ή τον μήνα ή τον χρόνο. Αποβάλετε κάθε περισπασμό από το μυαλό σας, εστιάστε στα πρώτα βήματα που πρέπει να γίνουν, καταγράψτε ακόμα και τα χρονικά σας όρια και ξεκινήστε!

Δίδυμοι

Η ονειροπόλα ιδιοσυγκρασία σας είναι γνωστή για τον εντοπισμό συνεχώς καινούργιων δυνατοτήτων σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Σήμερα που η Σελήνη συναντά τον παθιασμένο Άρη, μην σπαταλήσετε χρόνο για να διερευνήσετε αν κάτι είναι ρεαλιστικό ή όχι. Εκφράσετε στις μεγαλεπήβολες προθέσεις σας και βοηθήστε τους υπόλοιποι να τις δουν από τη δική σας σκοπιά. Αν νιώσετε την ανάγκη να τους κρίνετε ή να τους διορθώσετε, κάντε το διακριτικά… Μια ευγενική προσέγγιση θα μετατρέψει τους πάντες σε πιστούς οπαδούς και θαυμαστές σας!

Καρκίνος


Μακάρι να μπορούσατε να αποθηκεύσετε μέρος της ορμής που θα σας κατακλύσει σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι! Με τη συνεύρεση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Άρη στον 8ο Οίκο σας του πάθους, μπορεί να κάνετε άλματα χωρίς να κοιτάτε καν πού πατάτε. Τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα έλκονται να φάνε από το χέρι σας και να ακούσουν όσα έχετε να πείτε. Απολαύσετε όλη την προσοχή που θα λάβετε, χωρίς να παραχωρήσετε μέρος της ισχύς σας σε κάποιον… Αν αναζητάτε δημιουργικό συνεργάτη ή ρομαντικό ταίρι, φροντίστε να επιλέξετε ένα άτομο που θα έχει να προσφέρει τουλάχιστον όσα κι εσείς!

Λέων

Καθήστε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων σήμερα, αγαπητοί Λέοντες! Η Σελήνη θα συναντήσει τον Άρη στον Οίκο σας των σχέσεων, εστιάζοντας στους πιο στενούς σας δεσμούς. Τώρα θα εντοπίσετε τη μέση οδό που αναζητούσατε εδώ και καιρό – χωρίς να χρειαστεί να αποχωρίσετε ή να υποχωρήσετε. Αναζητήστε την τρυφερή πλευρά σας και πείτε όσα νομίζετε σωστά, ακούγοντας με προσοχή όσα λέει και η άλλη πλευρά. Μόνο με ανοικτό πνεύμα θα εντοπίσετε τα καίρια σημεία που αξίζει να λάβετε υπόψιν σας!

Παρθένος


Βάλτε τάξη στο βασίλειό σας με σύνεση και οργανωτικές κινήσεις, αγαπητοί Παρθένοι! Η Σελήνη συναντά τον παρακινητή Άρη στον αποδοτικό 6ο Οίκο σας, ωθώντας σας να ασχοληθείτε με την τάξη και όχι τη φιλοσοφία των πραγμάτων… Αποφασίστε τι θέλετε να κρατήσετε και διώξτε αποφασιστικά όσα δεν χρησιμοποιείτε ποτέ, μέχρι να δημιουργήσετε ένα άρτιο οικιακό περιβάλλον. Η τακτοποίηση θα σας βοηθήσει να βρίσκετε τα πάντα πιο εύκολα και σε επαγγελματικό επίπεδο. Παράλληλα, ο 6ος οίκος αφορά την ευεξία – γι’ αυτό φορέστε τα αθλητικά σας και βγείτε για λίγη καρδιοτονωτική άσκηση!

Ζυγός


Είχατε υπόψιν σας να κινηθείτε αργά και ήρεμα σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί; Δεν πρόκειται! Η συνεύρεση της Σελήνης με τον ορμητικό Άρη, κεντρίζει τον 5ο Οίκο σας των ρίσκων. Είστε έτοιμοι να κατακτήσετε όλο τον κόσμο και δεν θα σταματήσετε μέχρι να το καταφέρετε. Επίσης, να είστε έτοιμοι για δημιουργικές και ρομαντικές εξάρσεις: Ρούχα, αξεσουάρ, προσεγμένη εμφάνιση, νέο χτένισμα, τολμήστε λίγη υπερβολή… Ο περίγυρός σας θα λατρέψει την ευδιάθετη πλευρά σας, θα δημοσιοποιήσετε τα ταλέντα σας και θα διαπρέψετε μπροστά σε οποιοδήποτε κοινό!

Σκορπιός


Η ατμόσφαιρα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα φορτιστεί με επιπλέον ενέργεια σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Σελήνη θα συναντήσει τον Άρη της ορμής και συγκυβερνήτη σας, στον 4ο Οίκο σας του Σπιτιού. Εκείνη ανοίγει τις αγκάλες της με τρυφερότητα, εκείνος μπορεί να γίνει κάπως εριστικός. Δεν αποκλείεται να φανείτε σκληροί στις συμβουλές σας προς ένα άτομο του στενού σας κύκλου ή να λάβετε στήριξη από έναν άνθρωπο που νοιάζεται αρκετά ώστε να το εκφράσει. Επειδή η στιγμή έχει μεγάλη σημασία, φροντίστε να είστε σε ιδιωτικό χώρο αν θέλετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα!

Τοξότης

Σήμερα τα άστρα σας καλούν να επιλέγετε με σύνεση τις λέξεις σας, αγαπητοί Τοξότες! Η Σελήνη θα συναντήσει τον επιθετικό Άρη στον τομέα σας της επικοινωνίας, κάτι που μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις. Μπορείτε να πείτε την αλήθεια αν δεν μπερδεύετε τα γεγονότα με απόψεις, ενώ θα πρέπει να αφήσετε το περιθώριο διαφωνίας στην άλλη πλευρά. Επειδή κάθε διάλογος μπορεί να ανεβάσει τη θερμοκρασία, αποφύγετε να μπείτε σε ευαίσθητα θέματα για χάρη της ειρήνης και μόνο!

Αιγόκερως


Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή, αγαπητοί Αιγόκεροι! Οι απερίσκεπτες δαπάνες μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση, καθώς η Σελήνη θα συναντήσει τον Άρη στον 2ο Οίκο σας της εργασίας και των χρημάτων. Αντί να σπαταλήσετε χρόνο «κοιτώντας» τις βιτρίνες, εστιάστε την ενέργειά σας στην εύρεση νέων πηγών εισοδήματος. Οι συμπαντικές δονήσεις θα ενισχύσουν κάθε νέα ιδέα σας, ένα καινούργιο εγχείρημα έχει τη δυναμική να σας κάνει υποψήφιους για προαγωγή. Η διευθέτηση εκκρεμοτήτων θα βελτιώσει επιπλέον την πρόοδό σας, γι’ αυτό εστιάστε και ξεκινήστε!

Υδροχόος

Μια σπάνια πλανητική όψη θα σας στιγματίσει σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι! Η δημιουργική Σελήνη θα συνευρεθεί με τον ασυγκράτητο Άρη στο ζώδιό σας, ωθώντας σας να κυνηγήσετε τα πιο φιλόδοξα όνειρά σας. Διαθέτετε την απαραίτητη αντοχή και το όραμα, γι’ αυτό μην χάσετε λεπτό από αυτή την κοσμική εύνοια. Ολοκληρώστε στα καθήκοντά σας και μετά στραφείτε στην πιο βασική προτεραιότητα: εσάς! Εκφραστείτε, ειδικά αν αναζητάτε συνεργάτη ή το επόμενο ταίρι σας. Μείνετε ανοικτοί για κάθε πιθανότητα, γιατί ποτέ δεν ξέρετε πίσω από ποια πόρτα σας αναμένει η τύχη!

Ιχθύες


Προσέξτε τα συναισθήματά σας, αγαπητοί Ιχθύες! Η Σελήνη της φαντασίας συναντά σήμερα τον παθιασμένο Άρη, στον 12ο Οίκο σας της ονειροπόλησης. Η φαντασία σας θα γράφει υπερωρίες – χωρίς να αποκλείεται να σας οδηγήσει σε πικάντικες και λάγνες εικόνες, είτε να αφυπνίσει το τέρας της ζήλιας. Να κάνετε έναν έλεγχο ρεαλισμού πριν από κάθε κίνησή σας, να συλλέγετε όλα τα στοιχεία πριν κατηγορήσετε κάποιους για αμέλειες. Υπό αυτό το θολό τοπίο, είναι πολύ πιθανό να παραπλανηθείτε ή να σας λείπουν πληροφορίες.
« PREV
NEXT »