ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Στυγερό έγκλημα με 3 δολοφονημένες γυναίκες στον Έβρο
Όλα δείχνουν ότι ο θάνατος των τριών γυναικών, οι σοροί των οποίων εντοπίστηκαν στην περιοχή του Πραγγίου Έβρου, κοντά στις όχθες του ποταμού, οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Χθες, Τετάρτη, ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα η αυτοψία που διενήργησε ο ιατροδικαστής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, στο σημείο όπου το μεσημέρι εντοπίστηκαν τρεις σοροί των άτυχων γυναικών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ κάτοικος της περιοχής, που εντόπισε τη μία σορό, ειδοποίησε την Αστυνομία και στη συνέχεια οι αστυνομικοί εντόπισαν και τα άλλα δύο πτώματα γυναικών. Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων, καθώς υπήρχαν ενδείξεις ότι ο θάνατος των τριών γυναικών ήταν αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Πρόκειται για πρόσφυγες ή μετανάστριες, οι οποίες βρέθηκαν μαχαιρωμένες. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή πιθανολογείται ότι οι γυναίκες είναι μητέρα με τις δύο κόρες. Η μεγαλύτερη έχει ηλικία 25 έως 35 ετών, η μεσαία 17-20 ετών και το ανήλικο κορίτσι 15-16 χρονών.

Στο σημείο δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο που να μπορεί να αποδείξει την ταυτότητά τους. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που επικαλείται η κρατική τηλεόραση, και οι τρεις έφεραν από ένα τραύμα με μαχαίρι στο λαιμό, που ήταν και το θανατηφόρο πλήγμα. Εκτιμάται μάλιστα πως βρίσκονταν στο σημείο γύρω στις 3-4 μέρες.

Οι σωροί μεταφέρθηκαν στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης όπου θα συνεχιστεί η εξέταση για να επιχειρηθεί ταυτοποίηση μέσω DNA. Παράλληλα είναι σε εξέλιξη και η έρευνα της Αστυνομίας.


« PREV
NEXT »