ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Μετά το μοναχικό πάρτι ακολούθησε μια όμορφη μέρα για τον 6χρονο


Ο μικρούλης Τέντι πόζαρε με τους παίκτες και τις μαζορέτες. Πριν από μερικές μέρες, η φωτογραφία ενός εξάχρονου αγοριού που καθόταν θλιμμένο το τραπέζι μιας πιτσαρίας, περιτριγυρισμένο από τα άδεια καθίσματα και πιάτα των 32 «φίλων» του που δεν πήγαν στο πάρτι γενεθλίων του, έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Την φωτογραφία μοιράστηκε στο διαδίκτυο η μητέρα του αγοριού, που αισθανόταν οργισμένη για τις μανάδες όλων αυτών των παιδιών που είχε καλέσει στο πάρτι του ο γιος της, και δεν σκέφτηκαν καν να την ενημερώσουν ότι δεν θα πήγαιναν στα γενέθλιά του.

Η στεναχώρια του μικρούλη Τέντι από το Τουσόν της Αριζόνα είναι φυσικά κατανοητή, αφού σίγουρα πληγώθηκε από την αδιαφορία των φίλων του. Η απόφαση ωστόσο της μητέρας να κοινοποιήσει αυτή την επώδυνη εμπειρία του παιδιού της επικρίθηκε από μεγάλη μερίδα των χρηστών του διαδικτύου, με πολλούς να εκφράζουν την άποψη ότι έτσι έκανε τον μικρούλη Τέντι να αισθανθεί χειρότερα, ειδικά δεδομένης της δημοσιότητας που έλαβε το περιστατικό μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα.

Η ίδια η μητέρα δήλωσε αργότερα μετανιωμένη για την κοινοποίηση της φωτογραφίας, λέγοντας ότι το έκανε «εν βρασμώ ψυχής». Ωστόσο, η πράξη της είχε και μια θετική συνέπεια: Να προσκληθεί ο γιος της στον πρώτο του αγώνα NBA από την αγαπημένη του ομάδα, τους Phoenix Suns, και να περάσει μια φανταστική μέρα που - ελπίζουμε - θα έσβησε στη μνήμη του την θλιβερή ανάμνηση του μοναχικού του πάρτι.


Ο 6χρονος Τέντι είχε υποδοχή... βασιλιά στον αγώνα των Suns με τους Lakers, με τους παίκτες να του μιλάνε επί ώρα, να του χαρίζουν δωράκια και να φωτογραφίζονται μαζί του.

Η γοητεία όμως του μικρούλη κέρδισε και τις μαζορέτες, που κυριολεκτικά δεν τον χόρταιναν!


« PREV
NEXT »