ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Ένα παιδί σε χρόνους δίσεκτους | Η παρουσίαση του βιβλίου το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων (ΣΑΟΟ), ο Αθλητικός Σύλλογος Βουρβούρων (ΑΣΒ), το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας και το Ινστιτούτο Εργασίας (ΙΝΕ) ΓΣΕΕ Πελοποννήσου θα παρουσιάσουν το βιβλίο «Ένα παιδί σε χρόνους δίσεκτους» του συμπατριώτη μας Γιάννη Παπαμιχαήλ το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 στις 7.00΄ μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης.

 Το βιβλίο εικονογραφείται από τη ζωγράφο Νέλλη Παραστατίδου, προλογίζεται από τον ποιητή και συγγραφέα Φώντα Λάδη και απαθανατίζει την κρίσιμη περίοδο 1940-1952 όπως την έζησε ο συγγραφέας στα παιδικά του χρόνια. Θα μιλήσουν: Χριστόφορος Κορυφίδης, πρώην πρόεδρος Γενικού Συμβουλίου ΑΔΕΔΥ και μέλος του προεδρείου της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής, Κώστας Γιαννακάκος εκπαιδευτικός και Ζιζή Σαλίμπα Δρ. οικονομολόγος-ιστορικός. Την παρουσίαση θα συντονίσει ο αντιπρόεδρος του ΣΑΟΟ Νίκος Δέδες.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είναι ομότιμο μέλος του ΤΕΕ, έχει διατελέσει διευθυντής Γραμμής ΟΣΕ, πρόεδρος του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών ΟΣΕ, μέλος της Διοίκησης του ΤΕΕ, αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, πρόεδρος της ΓΣΕΕ και πρόεδρος του Οργανισμού Εργατικής Εστίας.
« PREV
NEXT »