ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Αργολίδα | Το σκότωσαν και έκρυψαν το πτώμα κάτω από το κρεβάτι

Ένα άγριο έγκλημα που αναστατώνει την Αργολίδα. Μια στυγερή δολοφονία ενός 52χρονου άντρα που βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος, κάτω από το κρεβάτι του σπιτιού του. Ένα θρίλερ που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τα αρχικά γεγονότα να ανατρέπονται.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τον άτυχο άνδρα εντόπισε νεκρό ο αδερφός του, που του πήγαινε φαγητό μαζί με άλλο ένα άτομο. Τον βρήκαν κάτω από το κρεβάτι χτυπημένο θανάσιμα με αμβλύ αντικείμενο στο πρόσωπο. 

Ανατροπή των αρχικών γεγονότων. 

Το θύμα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, ενώ διέμενε μόνο του σε απόμερο μέρος του χωριού. Πιθανότερο κίνητρο θεωρήθηκε η ληστεία αλλά οι έρευνες της αστυνομίας σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες στρέφονται στο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του θύματος καθώς κάποια κομμάτια του παζλ δεν φαίνεται να ταιριάζουν με το σενάριο της ληστείας.

Στο σημείο του εγκλήματος βρίσκεται κλιμάκιο της σήμανσης από το τμήμα ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας. Το σπίτι βρέθηκε άνω – κάτω αλλά οι αστυνομικοί εξετάζουν με προσοχή το ενδεχόμενο να πρόκειται για μια κίνηση που αποκλειστικό στόχο θα είχε τον αποπροσανατολισμό της έρευνας. Οι δράστες δηλαδή να το έκαναν να μοιάζει με ληστεία για να καλύψουν τα ίχνη τους. 

« PREV
NEXT »