Slider[Style1]

Style2

Για κρατήσεις στο +30 27550 52720

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5[ImagesOnly]

Style6



  1. Γάλα (περίπου 1 1/2 λίτρο)
  2. 1 κουτί άνθος αραβοσίτου  βανίλια
  3. 10 κ.σ. ζάχαρη περίπου
  4. φρυγανιές όσο πάρει
  5. τρούφα
  6. φιλέ αμυγδάλου για γαρνίρισμα 
  7. Για το σιρόπι
  8. 3 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη
  9. 3 φλιτζ. τσαγιού νερό
  10. Για τη σαντυγί
  11. 2 φακελάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής
  12. λίγες κ.γ.  ζάχαρη άχνη

Βήματα

  1. Στρώνουμε τις φρυγανιές σε ορθογώνιο ταψί ή πυρέξ και ρίχνουμε με την κουτάλα το μισό σιρόπι που έχουμε βράσει για 5-7 λεπτά. Να έχουν μπόλικο σιρόπι.

     
     
  2. Το αφήνουμε 2-3 λεπτά να ρουφήξει.

     
     
  3. Μετά αφού έχουμε φτιάξει την κρέμα βανίλιας όπως αναγράφεται στην συσκευασία, στρώνουμε την μισή πάνω από τις φρυγανιές.

     
     
  4. Από πάνω συνεχίζουμε με φρυγανιές και το υπόλοιπο σιρόπι και έπειτα την υπόλοιπη κρέμα και το αφήνουμε να κρυώσει.

     
     
  5. Μετά χτυπάμε την σαντυγί με λίγο γάλα όπως αναγράφεται στην συσκευασία, βάζουμε και λίγο ζάχαρη άχνη αν θέλουμε και στρώνουμε την σαντυγί από πάνω και γαρνίρουμε με τρούφα.

     
     
  6. Το βάζουμε στο ψυγείο αφού έχει κρυώσει καλά.

     
     

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: