ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Αρκούδα βολταρει σε κεντρικό δρόμο του Μετσόβου

Συνάντηση με μια αρκούδα, είχε χθες το βράδυ (15-10-2018) σε κεντρικό δρόμο στο Μέτσοβο, ο ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ Βασίλης Χρόνης. Ο κ. Χρόνης είχε την ψυχραιμία να απαθανατίσει με το κινητό του τηλέφωνο αυτή τη συνάντηση, με τις εικόνες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ  ανέφερε πως «στην περιοχή του Μετσόβου, είναι πιο συνηθισμένο να συναντήσεις αρκούδα, παρά οποιοδήποτε άλλο ζώο». Στο βίντεο βλέπουμε το αυτοκίνητο να στρίβει σε ένα στενό της πόλης και αμέσως μετά τη φοβισμένη αρκούδα να τρέχει για να απομακρυνθεί.

Τα φώτα του αυτοκινήτου βοηθούν ώστε μέσα από τα πλάνα να έχουμε πλήρη εικόνα των όσων έγιναν. Η αρκούδα έτρεξε και όπως θα δείτε ανέβηκε από πλακώστροτο στενό στα ορεινά. Από ένα σημείο που δεν μπρούσε να περάσει το αυτοκίνητο. Η αρκούδα πάντως κινήθηκε σε ένα σημείο που υπήρχαν σπίτια αλλά ευτυχώς κανένας πεζός.

Ανάλογες εικόνες και τον περασμένο Ιούνιο στην πλατεία Πολυκάρπης στην Καστοριά. Στο επίμαχο βίντεο τη βλέπουμε να τρέχει στην άδεια πλατεία και να χάνεται από το οπτικό πεδίο του εικονολήπτη, που βρίσκεται μέσα σε αυτοκίνητο.

« PREV
NEXT »