ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Αλεξανδρούπολη : Άγριος ξυλοδαρμός σε γυμνάσιο της Πόλης

Επεισόδιο το οποίο οδήγησε σε συλλήψεις σημειώθηκε μεταξύ μιας μητέρας, μαθητών και μαθητριών το μεσημέρι της Τρίτης στο 3ο Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης.

Αφορμή του βίαιου περιστατικού ήταν η συμπλοκή δύο κοριτσιών, μαθητριών του Γυμνασίου. Οι καθηγητές αποφάσισαν να καλέσουν την μητέρα της μίας μαθήτριας για να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις.

Η μητέρα προσήλθε στο σχολείο, αλλά όχι μόνη της, έχοντας μαζί της και μία παρέα αγοριών.

Η μητέρα και η παρέα των αγοριών επιτέθηκαν εκ νέου στην πρώτη κοπέλα και ο αδερφός της -επίσης μαθητής του σχολείου- ενεπλάκη στον καυγά για να προστατεύσει την αδερφή του.

Τελικά, ο αδερφός της κοπέλας ήταν το θύμα της ιστορίας αφού χτυπήθηκε τόσο άσχημα από τη μητέρα και την «παρέα» της και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, όπου τον μετέφερε το ασθενοφόρο που κάλεσε το σχολείο.

Το σχολείο επίσης κάλεσε και την Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τη μητέρα, η οποία κρατείται, και εκτός από το παιδί, η ίδια επιτέθηκε και στους αστυνομικούς!

Όλοι οι εμπλεκόμενοι στο περιστατικό είναι κάτοικοι της οδού Άβαντος και μάλιστα η μητέρα ανήκει στο περιβάλλον μιας οικογένειας που στο πρόσφατο παρελθόν είχε πάλι απασχολήσει τις αρχές για σοβαρό περιστατικό.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες πάντως είναι παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας σε σχέση με τους συμμαθητές τους και έχουν χάσει αρκετά χρόνια σχολικής ζωής, στην οποία επέστρεψαν κατόπιν της νομικής υποχρέωσης που έχουν οι δικαιούχοι του ΚΕΑ να έχουν τα παιδιά τους εγγεγραμμένα στο σχολείο.

« PREV
NEXT »