ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Θρίλερ δίχως αύριο στην Πρέβεζα με το κρανίο που βρέθηκε

Μέχρι στιγμής οι άνδρες της Πυροσβεστικής, οι εθελοντές της ΛΕΚ και της ΕΜΑΚ δεν έχουν εντοπίσει κάποιο εύρημα που να σχετίζεται με την υπόθεση.

 

Σημειώνεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει η αποστράγγιση της τάφρου, στην οποία τοποθετήθηκε πλέγμα, με τη διαδικασία να αναμένεται να διαρκέσει μια με δύο μέρες, ενώ εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών και συνεργεία του Δήμου Πρέβεζας και της Π.Ε βρίσκονται στην περιοχή συνδράμοντας στο έργο των πυροσβεστών.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το πόρισμα του καθηγητή Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θεόδωρου Βουγιουκλάκη το τμήμα κρανίου από το οποίο λείπει η κάτω γνάθος, ανήκει σε νεαρή γυναίκα της οποίας ο θάνατος έχει επέλθει πριν από 8 έως 10 χρόνια.

Από την πρώτη στιγμή πολλοί συνδύασαν το εν λόγω εύρημα με την αγνοούμενη εδώ και 8 χρόνια Αγγελική Πεπόνη, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τον Ιούνιο του 2010.

Ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ήταν ο 59χρονος φίλος της που αρνήθηκε ότι γνώριζε το παραμικρό για το πού μπορεί να βρίσκεται. Η οικογένειά της νεαρής γυναίκας έδωσε δείγμα dna και περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα…


« PREV
NEXT »