ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τελέστηκε σήμερα ο γάμος της Μαρίας Μενούνος στον Άκοβο Αρκαδίας

Ολόκληρο το χωριό συμμετείχε εδώ και καιρό στις ετοιμασίες, ώστε να είναι σήμερα όλα έτοιμα, όπως ακριβώς τα είχε ονειρευτεί το ζευγάρι

Στη διακόσμηση κυριαρχούσε το σκούρο πράσινο και κίτρινο χρώμα. Τα τραπέζια που είχαν στηθεί στην αυλή του σχολείου του χωριού, ήταν στολισμένα με συνθέσεις με λεμόνια, ενώ μέσα στα πιάτα υπήρχαν αναμνηστικά με τα ονόματα του ζευγαριού πλαισιωμένα από φύλλα ελιάς.

Στην εκκλησία έφτασε με άμαξα, έχοντας στήσει τον γαμπρό… μιάμιση ώρα.

Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, που χτίστηκε μετά από δωρεά του πατέρα της και άλλων ομογενών που κατοικούν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε πολλές στιγμές από την προετοιμασία της με τους φίλους της στα social media και δήλωσε πως αισθάνεται το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο που έχει δίπλα της την οικογένειά της και τους φίλους της.

«Πάντα ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα και να κάνω τον γάμο μας εδώ. Η Ελλάδα σημαίνει τόσα πολλά για εμάς. Το ίδιο και το χωριό μας. Είναι οι ρίζες μας. Είμαι παραπάνω από ευγνώμων για όλους μας τους φίλους. Νιώθω ότι είμαι η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου. Έχω τον καλύτερο σύζυγο, την καλύτερη οικογένεια. Τίποτα δεν είναι τέλειο και τίποτα χωρίς προβλήματα. Αλλά είμαι τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη σήμερα που θα κάνουμε αυτόν τον εκπληκτικό γάμο σε αυτό το πανέμορφο χωριό. Είναι τόσο ήσυχα και όμορφα εδώ», είπε συγκινημένη.

« PREV
NEXT »