ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Επωφεληθείτε από την προσφορά και βγείτε κερδισμένοι!!!! Δωρεάν εγγραφή ως 30/09/18!


Καθημερινά όλο και περισσότερες επιχειρήσεις εισέρχονται στο δίκτυο της Cashback word και αποκτούν πρόσβαση σε όλα τα προνόμια που τους παρέχει αυτό το Παγκόσμιο Δίκτυο.

H Cashback World λειτουργεί ως μια Παγκόσμια Κοινότητα Αγορών στην οποία συμμετέχουν καταναλωτές και επιχειρήσεις.

Εγγραφείτε δωρεάν ως τις 30 Σεπτεμβρίου!!


Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν εδώ : CashBack Register

Τι αφορά η Cash Back World ;


Αφορά αγορά προϊόντων και υπηρεσιών ώστε οι καταναλωτές να κερδίζουν επιστροφή μετρητών χρημάτων (CB) καθώς και εκπτωτικούς πόντους (SP) με κάθε αγορά που πραγματοποιούν στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις.

Οι επιχειρήσεις εισέρχονται σε μια συνεχώς διευρυνόμενη κοινότητα αγορών των μελών της Cashback World με αποτέλεσμα την αύξηση και την δημιουργία πιστών πελατών. Αυτό δημιουργεί και σταθερή άνοδο στον τζίρο τους.

Οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από 3 διαφορετικά πακέτα συμμετοχής τους στο πρόγραμμα της Cash Back World. Ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξει κάθε επιχείρηση θα εξασφαλίσει και αντίστοιχα προνόμια όπως : δωρεάν διαφήμιση για πάντα, έκδοση καρτών με το λογότυπο της επιχείρησης, ειδικό πρόγραμμα στατιστικής ανάλυσης του πελατολογίου της και πολλές ακόμα παροχές.

Με την ειδική εφαρμογή – Cashback App μέσω του Play store ή του App store  οι καταναλωτές εντοπίζουν όλες τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις, όπου και αν βρίσκονται ανά τον κόσμο καθώς και τις προσφορές των επιχειρήσεων.

Και το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΡΣΕΝΗΣ μέλος της Cash Back World!Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω  του emailpelopmediapc@gmail.com και αφήστε το τηλέφωνό σας και το όνομά σας. Θα σας καλέσουμε εμείς για να κλείσετε ραντεβού με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη μας, ο οποίος θα αναλάβει την ενημέρωση σας!

Αδράξτε την ευκαιρία σήμερα!!!« PREV
NEXT »