ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Δίνουν μισθό 500€ για να φροντίζουν τις 60 γάτες που έχουν

Δηλώνετε φιλόζωος; Θα θέλατε να ζήσετε σε ένα πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί; Και να πληρώνεστε κιόλας συνδυάζοντας τα δύο παραπάνω; Τότε αυτή η αγγελία είναι ίσως η ιδανική για εσάς.

Η αγγελία που δημοσίευσαν η Joan και ο Richard Bowell το καλοκαίρι προκάλεσε πανζουρλισμό στο Ίντερνετ. Το ζευγάρι αναζητούσε κάποιον που θα φροντίζει τις γάτες στο σπίτι του στη Σύρο, επί πληρωμή. Όμως προσοχή! Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος...

Όπως ανέφερε η αγγελία τους, πρόκειται για τετράωρη ημιαπασχόληση, που περιλαμβάνει το τάισμα, το καθάρισμα, τη φροντίδα, αλλά και το... παιχνίδι με τις σχεδόν 60 γάτες που "φιλοξενούν" στο "καταφύγιο" που διατηρούν στη Σύρο (έναν μικρό "παράδεισο" - όπως χαρακτηρίζουν το νησί - του Αιγαίου).

Και γίνεται ακόμη καλύτερο! Προσέφεραν μισθό 500 ευρώ το μήνα (τονίζοντας ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ένας μέσος μισθός στην Ελλάδα για πλήρη απασχόληση ανέρχεται πλέον στα 1.070 ευρώ), καθώς και αυτόνομο χώρο κατοικίας για τον τυχερό εργαζόμενο. 
« PREV
NEXT »