ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τροχαίο ατύχημα επί τής οδού Μουτζουροπούλου

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (23/8) στην Τρίπολη με εμπλεκόμενους ποδηλάτη και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.

 

Συγκεκριμένα, στις 10 π.μ. την Πέμπτη (23/8) επί της λεωφόρου Μουτζουροπούλου συγκρούστηκε ποδήλατο με Ι.Χ. επιβατικό όχημα. Ο αλλοδαπός ποδηλάτης οδηγούσε αντίθετα στο κυκλοφοριακό ρεύμα και πλησίον της νησίδας, όταν έστριψε για να εισέλθει στον χώρο στάθμευσης του σούπερ μάρκετ. Η οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου δεν αντιλήφθηκε τον ποδηλάτη, καθώς έλεγχε την πορεία της εξερχόμενη του χώρου στάθμευσης του σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα τη σύγκρουσή τους.

 

Άμεσα έφτασε το ΕΚΑΒ να παραλάβει τον τραυματία ποδηλάτη, ο οποίος είχε τις αισθήσεις του, αλλά και η αστυνομία, η οποία έκλεισε μερικώς την κυκλοφορία στο χώρο του ατυχήματος και προέβη στον απαραίτητο έλεγχο των στοιχείων αλλά και της φυσικής κατάστασης της οδηγού του Ι.Χ.

 

Να σημειωθεί, ότι η οδηγός του αυτοκινήτου με τη βοήθεια συμπολιτών, μετέφερε τον τραυματισμένο ποδηλάτη στη νησίδα μαζί με το ποδήλατό του, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο...

 

« PREV
NEXT »