ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Τρίτη 21/08 | Η πρώτη προπόνηση του ομίλου τεννις ΑΕΚ Τρίπολης

Την Τρίτη 21/8 θα γίνει στο ΔΑΚ Τρίπολης στις 08:30 το πρωί, η καθιερωμένη επίσημη πρώτη συνάντηση του αγωνιστικού τμήματος του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Θα είναι η πρώτη συνάντηση με την προπονητική ομάδα του ομίλου αλλά και με το διοικητικό σχήμα του συλλόγου, στο οποίο θα προΐσταται ο Πρόεδρος κ. Βαλασσόπουλος και η Έφορος κα. Θεοφιλοπούλου.

Οι αθλητές μετά από ένα μικρό διάλειμμα στα μέσα της φετινής χρονιάς θα ανοίξουν και πάλι φτερά για την ολοκλήρωση της σεζόν (τέλος Νοέμβρη), με ολοένα και μεγαλύτερες διακρίσεις για το Αρκαδικό τένις.

Μετά το καθιερωμένο καλωσόρισμα προς τους παίχτες από τη διοίκηση θα ακολουθήσει προπόνηση. Οι σχεδιασμένες προπονήσεις για τον όμιλο θα ολοκληρωθούν στα μέσα του επόμενου μήνα, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Διευθυντή του ομίλου κ. Γ. Παπαδόπουλου.

Κατά την διάρκεια αυτού του εντατικού δεκαπενθήμερου διπλών προπονήσεων οι αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης σταδιακά θα μπουν, τόσο σε φιλικά, όσο και σε επίσημα παιχνίδια, με στόχο να είναι έτοιμοι στα μέσα Σεπτέμβρη, οπού και αρχίζουν τα επίσημα τουρνουά του προγράμματος της Ομοσπονδίας.
« PREV
NEXT »