ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Δήμαρχος Τρίπολης σε αγώνες τουρνουαΤην Κυριακή 1η Ιουλίου 2018 ολοκληρώθηκαν οι τελικοί αγώνες τένις του τουρνουά  TRIPOLIS OPEN 2018.
Mετά τους τελικούς αγώνες του τουρνουά τένις TRIPOLIS OPEN 2018, πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης, με απονομές των επάθλων στους νικητές.
Την απονομή έκαναν ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτριος Παυλής, και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και του αθλητικού κόσμου.
Ο κ. Παυλής λίγο πριν της απονομές στους νικητές ανέφερε ότι: Είμαστε παρόντες και στηρίζουμε όλα τα αθλητικά σωματεία της περιοχής μας, το τένις είναι ένα άθλημα που είναι αγαπητό σε πολλά νέα παιδιά αλλά και σε μεγάλους, έχει γίνει μια πολύ σοβαρή προσπάθεια από το ΣΑΤ.
Το επόμενο διάστημα θα χρηματοδοτηθεί και η κατασκευή νέων γηπέδων αλλά και η αλλαγή κάποιον ταρτάν μέσα από το πρόγραμμα (ΤΑΠΤΟΚ) και έτσι με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε εφτά γήπεδα αντί για πέντε που είναι σήμερα και θα μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε σαν περιοχή και σαν πόλη, πολύ μεγάλους αγώνες που έχουν απαραίτητη προϋπόθεση, τoν αριθμό των γηπέδων για τη διεξαγωγή τους.
Είμαστε δίπλα στην διοίκηση του ΣΑΤ και θέλω να τους συγχαρώ για τη διοργάνωση τέτοιων αγώνων καθώς επίσης και όλους τους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθεια τους.
 Αυτές οι προσπάθειες βοηθάνε τα νέα παιδιά της περιοχής μας να ασχολούνται με τον αθλητισμό και να αποφεύγουν μια σειρά άλλα πράγματα που είναι επιβλαβή για αυτά.


« PREV
NEXT »