ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Μας άφησαν νηστικούς...δηλωσεις εθελοντή πυρόσβεση

Αποκαλυπτικές ήταν οι μαρτυρίες ενός εθελοντή πυροσβέστη, ο οποίος μίλησε στον ΣΚΑΪ για τα όσα βίωσε ο ίδιος αλλά και οι υπόλοιποι στην προσπάθεια τους να κατασβέσουν την φονική πυρκαγιά που έπληξε την Αττική.

Συγκλονιστική μαρτυρία στον ΣΚΑΙ από εθελοντή πυροσβέστη που άφησε- όπως είπε - το σπίτι του να καεί για να σώσει τον πυροσβεστικό σταθμό. Τώρα μένω εκεί, είπε και κοιμάμαι σε ένα ράντζο. Χθες, η βάρδια της ημέρας, 23 άνθρωποι έμειναν νηστικοί γιατί ξέχασαν να μας φέρουν φαγητό. 

Και συνέχισε:«Στον πυροσβεστικό σταθμό μένω πια, που δεν έχει ούτε ρεύμα, σε ένα ράντζο… Οι συνθήκες είναι δύσκολες. Υπάρχουν εδώ παιδιά της Ακαδημίας και είναι 17 ετών και 16 ετών και τα οποία μένουν και αυτά εδώ. Προχθές έπιασαν και κλέφτη στην περιοχή του Βουτζά με αποτέλεσμα να σώσουν και κάποιους να σώσουν και κάποιους άλλους κατοίκους από τις κλοπές. Καμαρώνω για το έργο αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι στο πλευρό μου κάνουν ό,τι καλύτερο για το κοινωνικό σύνολο» είπε μεταξύ άλλων ο εθελοντής πυροσβέστης, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, στο ΣΚΑΪ.

«Για τα πυροσβεστικά πληρώνουμε εμείς τέλη κυκλοφορίας. Για την κοινωνική προσφορά πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας. Και ένα πυροσβεστικό έχει τέλη από 300 έως 700 ευρώ»…

« PREV
NEXT »