ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Η υπουργός Τουρισμού κάλεσε σε απόρριψη της πρότασης δυσπιστίας


Στηρίζουμε την κυβέρνηση διότι σεβόμαστε τις θυσίες που έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια οι Ελληνίδες και οι Έλληνες. ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έχουμε μια έντιμη συνεργασία
, μένουμε όμως σταθεροί στις θέσεις μας, ανέφερε η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας της ΝΔ.

«Σας καλώ να απορρίψετε την πρόταση δυσπιστίας γιατί δεν είναι παρά μια ενέργεια γεμάτη υποκρισία. Η αξιωματική αντιπολίτευση επιδιώκει να κρυφτεί, να αποφύγει να τοποθετηθεί υπεύθυνα απέναντι στον ελληνικό λαό και επιδιώκει να αποσταθεροποιήσει τη χώρα και την αναπτυξιακή πορεία στην οποία έχει εισέλθει και αυτό δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συμβεί», είπε η Έλενα Κουντουρά. Παράλληλα υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση κατάφερε να βγάλει τη χώρα από το περιθώριο των διεθνών εξελίξεων και την πολιτική απομόνωση, αποκατέστησε πλήρως τη φήμη της Ελλάδας διεθνώς, ισχυροποίησε τη γεωπολιτική θέση της χώρας και τον στρατηγικό της ρόλο στην ευρύτερη περιοχή.

«Μαζί με την εμπιστοσύνη της διεθνούς κοινότητας, κερδίσαμε την εμπιστοσύνη του λαού. Ο λαός γνωρίζει ότι αυτή η κυβέρνηση πέτυχε την αποστολή της, ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο σε όσα είχε εντολή να πράξει και δημιούργησε όλες εκείνες συνθήκες που θα του επιτρέψουν μετά τον Αύγουστο να ατενίζει το μέλλον. Το μέλλον της Ελλάδα οικοδομείται σε νέες βάσεις», είπε η υπουργός Τουρισμού και προσέθεσε ότι σήμερα η κυβέρνηση απελευθερώνει την Ελλάδα από τις σκληρές δεσμεύσεις που οι προηγούμενες κυβερνήσεις επέβαλαν στο παρελθόν. «Η Ελλάδα είναι πλέον έτοιμη για μια επιτυχή έξοδο από το Πρόγραμμα και γίνεται αντιληπτό ότι για την αξιωματική αντιπολίτευση αυτό που διακυβεύεται είναι η πολιτική της επιβίωση. Αυτή η εξέλιξη είναι επιτυχία όλων μας. Πετύχαμε ο τουρισμός να αυξηθεί κατά 25% τα τρία τελευταία χρόνια και η αύξηση αυτή συνέβαλε καθοριστικά στην επιστροφή της χώρας σε αναπτυξιακή πορεία», είπε η υπουργός Τουρισμού.

« PREV
NEXT »