Slider[Style1]

Style2

Για κρατήσεις στο +30 27550 52720

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5[ImagesOnly]

Style6Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην Επετειακή Milonga de Tripoli για να γιορτάσουμε μαζί τα πέντε μας χρόνια. 

Μαζί μας θα είναι ένα όμορφο και ταλαντούχο ζευγάρι επαγγελματιών του Tango: η Δανάη Ζευγαδίνα και ο Raphael Passaquay.

Στις μουσικές επιλογές: Patricia Fandiño

Ελεύθερη είσοδος στη μιλόνγκα


Λίγα λόγια για τους καλεσμένους μας:
O Raphael Passaquay γεννήθηκε στη Γαλλία το 1984 και χορεύει από 9 χρονών. Στα 14 του χρόνια γνωρίζει το tango στο οποίο και αφοσιώνεται. Τρία χρόνια μετά εγκαταλείπει την Πατρίδα του για να γνωρίσει τα μυστικά του Tango σε Ισπανία και Ιταλία. Στην Ιταλία ο Pedro Monteleone γίνεται ο πρώτος του δάσκαλος, ο μέντορας που θα τον καθοδηγήσει να γίνει επαγγελματίας. Τελικά τα βήματα του τον οδηγούν στο Buenos Aires όπου έζησε από τα 19 του για περισσότερα από 12 χρόνια, χορεύοντας, χορογραφώντας και διδάσκοντας tango, με παρτενέρ και συνεργασίες όπως η Guillermina Quiroga, Fatima Vitale, Natalia Ochoa, Veronica Salmeron.
Στη διάρκεια της καριέρας του μελέτησε το tango δίπλα σε maestros όπως:
Osvaldo Zotto y Lorena Ermocida, Miguel Angel Zotto, Natalia Games y Gabriel Angio, Geraldine Rojas y Javier Rodriguez, Roberto Herrera, Damian Essel y Nancy louzan, Cristian Marquez y Virginia Gomez, Leo Calvelli y Eugenia Usandivaras, Mariano Frumboli “Chicho”, Marijo Alvarez , Alejandra Martinian y Gustavo Russo , Leandro Oliver y Laila Rezk, Fernando Galera y Vilma Vega, Pablo Villaraza y Dana Frigoli, Carlos y Rosita Perez, Julio Balmaceda y Corina de la Rosa, Pedro Monteleone, Horacio Godoy, Pancho Martinez Pey, Pupi Castello , Roberto Reis.
Το 2004 έρχεται 3ος στο Argentine Tango Championship, στην κατηγορία Tango Salon, μαζί με την τότε παρτενερ του Fatima Vitale και το 2008 γίνεται χορογράφος και σολίστ στο Sabor a Tango Theater. Ως το 2012 χορεύει σε μιλόνγκας όπως as El Salon Canning, La Nacional, Porteno y Bailarin και σε shows όπως Che Tango, Café Tortoni, La Ventana, Piazzolla Tango, Taconeando, Sabor a Tango, Homero Manzi, και ταξιδεύει στην tour της compania Sabor a Tango.
Στα 20 χρόνια καριέρας του έχει χορέψει και διδάξει σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων: Buenos Aires (Argentina) Asuncion (Paraguay), Turin, Sicily, Milan, Rome, Aosta (Italy), Madrid (Spain), Paris (France) San Paolo (Brazil), Guayaquil (Ecuador), Lima (Perou), Chile, Tunisia – Carthage, Athens (Greece).
Το 2016 μετακομίζει στην Ελλάδα και γνωρίζει την παρτενέρ του Δανάη Ζευγαδίνα. Μαζί διδάσκουν και χορεύουν σε Milongas της Αθήνας και σε θέατρα όπως Παλλάς, Cine Kerameikos. Ένα χρόνο αργότερα ανοίγουν δική τους σχολή Tango στο κέντρο της Αθήνας.

Η Δανάη Ζευγαδίνα γεννήθηκε το 1985 και ξεκίνησε το χορό στα 5 της χρόνια, μελετώντας κυρίως κλασικό και σύγχρονο χορό, καθώς και musical Jazz κ.α. με δασκάλους όπως η Έλενα Τοπαλίδου, ο Μιχαλης Καμινάρης, ο Daniel Lommel, ο Chet Walker κ.α. Το 2006 παίρνει το πτυχίο της πάνω στη δοαφήμιση και το marketing από το Πάντειο Παν/μιο και το 2008 γίνεται δεκτή στην Κρατική Σχολή Χορού όπου φοιτά για λίγους μήνες. Συνεχίζει για 3 χρόνια με δική της ομάδα χορού Jazz, συμμετέχοντας σε μουσικά βίντεο και τηλεοπτικές παρουσιάσεις και παράλληλα χορεύει και χορογραφεί σε workshops εταιρικών event (Καλλιμάρμαρο, Costa Navarino, Ζάππειο Μέγαρο) το 2011 δίνει εξετάσεις και περνάει στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα, όπου σπουδάζει σύγχρονη τέχνη, ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία, σκηνογραφία κ.α.
Η χορευτική της πορεία βρίσκει το λιμάνι της στο tango, το οποίο γνωρίζει με δάσκαλο τον Κώστα Νικολαίδη. Μαθήτευσε και αργότερα δίδαξε στη σχολή Baile de Barrio και χόρεψε σε θέατρα (Μικρή Επίδαυρος, Μιχάλης Κακογιάννης, Olvio) και σε shows στην Αθήνα. Το 2016 συμμετέχει σε παράσταση με τους Sebastian Misse και Andrea Reyero, καθώς και σε shows σε Ιταλία και Ελλάδα με τον Alessandro Parascandolo, από την Zotto Tango Academy. Στην πορεία της μαθήτευσε με maestros όπως Miguel Angel Zotto- Daiana Guspero, Sebastian Misse -Andrea Reyero, Geraldine Rojas Ezequiel Paludi, Gabriel Misse- Analia Canturion, Alejandra Mantinian, Lorena Ermocida, Leandro Oliver -Laila Rezk.
Το 2016 γνωρίζει τον Raphael Passaquay και γίνονται χορευτικό ζευγάρι. Σύντομα δίνουν τα πρώτα τους show σε milongas και Αθηναϊκά θέατρα όπως το Παλλάς, σε παράσταση με τους Geraldin Rojas –Ezequiel Paludi. Ένα χρόνο αργότερα ανοίγουν δική τους σχολή χορού στο κέντρο της Αθήνας.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: