ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

728x90

468x60

Βραδιά ποίησης και μουσικής στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης (vd)

Βραδιά ποίησης και μουσικής ήταν η χθεσινή (21/3) στο κατάμεστο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης. Ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης διοργάνωσε ένα αφιέρωμα στον ποιητή Μάνο Ελευθερίου και στα τραγούδια που έχει ντύσει με τους στίχους του.
Ακούστηκαν περίπου 25 πανέμορφα τραγούδια γνωστά αλλά και άγνωστα, από τους Παναγιώτη Παπαντωνίου και τη Αγγελική Γεομπρέ, ενώ η Εύα Γαλιώτου έδινε στοιχεία για τα τραγούδια αλλά και βιογραφικές πληροφορίες για τον ποιητή.
Στην εισαγωγή της η πρόεδρος του ΦΟΤ κ. Μεντή  είπε ότι πολλοί μπορεί να μην έχουν διαβάσει κάτι από τον Ελευθερίου αλλά έχουμε τραγουδήσει σίγουρα κάποιο από τα τραγούδια με στίχους του (πχ. το τρένο φεύγει στις 8, στα χρόνια της υπομονής κ.α.). Η ίδια τόνισε πως: "όταν ο γνήσιο και ειλικρινής στίχος ακουμπά στη μουσική το αποτέλεσμα απογειώνει την τέχνη".
Επίσης η κ. Μεντή διάβασε τον χαιρετισμό για την εκδήλωση από τον ίδιο τον Μάνο Ελευθερίου ο οποίος ήταν φυσικά προσκεκλημένος αλλά δεν μπόρεσε να παραβρεθεί:

« PREV
NEXT »