Slider[Style1]

Style2

Για κρατήσεις στο +30 27550 52720

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5[ImagesOnly]

Style6

 Έλεγχο και κριτική στη Δημοτική Αρχή άσκησε ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος, για μία σειρά από θέματα, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (6/2/2018), αλλά και την επόμενη μέρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης.


«ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ Ο κ. ΚΑΠΛΑΝΗΣ»

 Για τη δωρεά του κ. Χρήστου Καπλάνη προς τον Δήμο Τρίπολης, ο Νίκος Τσιαμούλος τόνισε ότι «το ελάχιστο είναι να τον ευχαριστήσουμε», ενώ τον χαρακτήρισε παράδειγμα προς μίμηση με την πράξη του και του ευχήθηκε να τον έχει ο Θεός καλά με την οικογένειά του. Μάλιστα, πρότεινε να θεσμοθετηθεί κάθε χρόνο μία ξεχωριστή εκδήλωση για τους τοπικούς ευεργέτες που έχουν προσφέρει στον Δήμο μας και ευτυχώς είναι πάρα πολλοί.
  
«ΣΚΥΛΙΑ ΔΑΓΚΩΣΑΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ;»

 Σε ένα ακόμα περιστατικό που αφορά την επίθεση αδέσποτων σκυλιών σε συμπολίτη μας την Δευτέρα το πρωί, τον κ. Μαρίνο Κούτουλα, αναφέρθηκε ο Νίκος Τσιαμούλος στο Δημοτικό Συμβούλιο, αναδεικνύοντας το ζήτημα και παράλληλα ζήτησε ενημέρωση από τη Δημοτική Αρχή για τις εξελίξεις σχετικά με τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων, λαμβάνοντας για άλλη μια φορά γενικολογιες και υποσχέσεις από τον κ. Δήμαρχο.
Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, δήλωσε:
“Έχουμε πρωτοστατήσει για τα αδέσποτα, έχουμε κάνει προτάσεις. Δάγκωσαν έναν συμπολίτη μας. Θεωρούμαστε πολιτισμένη πόλη όταν δεν μπορούμε με την κείμενη νομοθεσία να διαχειριστούμε τα αδέσποτα και να κινδυνεύουμε να κυκλοφορήσουμε;”


«ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΑΤΕ»

 Έκπληκτος δήλωσε ο Νίκος Τσιαμούλος για τις απαντήσεις που έδωσε ο Δήμαρχος στον κ. Σμυρνιώτη, με αφορμή μία ερώτηση για το Μεγαβούνι.
Απευθυνόμενος προς τον κ. Παυλή, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα» είπε:
   «Σας έχουμε καταθέσει ολοκληρωμένη τεχνική πρόταση για την Διαχείριση των Απορριμάτων σε όλο τον Δήμο μας με μηδενικό κόστος για τους πολίτες κι εσείς κάνατε περίπου την ίδια μελέτη με 30.000,00 ευρώ.
Θα μπορούσατε να αξιοποιήσατε πολλά στοιχεία, εσείς προτιμήσατε να δαπανήσετε ένα σπουδαίο ποσό για μελέτες. Θα απολογηθείτε για αυτό.
  Δεν θυμάμαι ποτέ να απαντήσατε υπεύθυνα. Παίρνετε ένα ύφος εκατό καρδιναλίων και φταίνε πάντα οι άλλοι. Βλέπετε φαντάσματα Κ.Δήμαρχε και συμφέροντα χωρίς να τα κατονομάζεται που σας πολεμούν. Με αυτές τις φαντασιώσεις προσπαθείτε να κρύψετε τη δική σας ανεπάρκεια.
Έχετε αρχίσει να πιστεύετε τα ψέματα που μας λέτε. Αυτό χρήζει παρακολούθησης».
Ενώ, την επομένη μέρα, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο είπε: «Ο κ. Δήμαρχος είχε λύσεις στο τσεπάκι του για τα σκουπίδια και τελικά έχει πάει στον Άγιο Βλάση, επιβάλλονται πρόστιμα από τον κ. Τατούλη και πληρώνουμε υπέρογκα ποσά σε δικηγόρους για τις επιλογές σας.
  Δεν έχετε κάνει τίποτα για τα σκουπίδια και μας κουνάτε και το δάχτυλο. Αναθέσαμε σε ειδικό περιβαλλοντολόγο, τον πλήρωσε η παράταξη και καταθέσαμε τεχνική πρόταση που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί. Μηδέν υπόλειμμα δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη. Δηλαδή εμείς θέλουμε να χρεώνεται ο Δημότης κι ο Κ.Δήμαρχος δεν θέλει; Προσπαθείτε Κ.Δήμαρχε με τα ψέματα που έχουν όμως κοντά πόδια και αρχίζετε να τα πιστεύετε και ο ίδιος, να κρύψετε την ανικανότητά σας και θεωρώ ότι χρήζεστε παρακολούθησης».


«ΑΦΗΣΤΕ ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ»

 Μετά τις αιχμές του Δημάρχου ότι οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές δεν έκαναν έργο, ο Νίκος Τσιαμούλος σημείωσε ότι η δική του παράταξη δεν έχει ποτέ διοικήσει προς το παρόν και απευθυνόμενος προς τον Κ.. Παυλή του είπε:
 «Επειδή οι προηγούμενοι δεν έκαναν κάτι, μην συμβιβάζεστε. Κάντε την επανάσταση του αυτονόητου και κάντε τα εσείς τα έργα αυτά. Μην εξαγγέλεται μόνο ότι θα… κάνετε, γιατί κουραστήκαμε 4 χρόνια περίπου να μας εμπαίζετε».


«ΚΑΝΤΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΣΟΒΑ ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ»

 Να γίνει καρναβάλι για μικρά παιδιά πρότεινε ο Νίκος Τσιαμούλος και μάλιστα το Σάββατο πριν την Κυριακή των αποκριών, τονίζοντας ότι θα μπορούσε να διοργανωθεί σε συνεργασία του Δήμου Τρίπολης με Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και Πολιτιστικούς Συλλόγους.
 Στη συνέντευξή του, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, είπε: «Ψηφίσαμε παρών ως παράταξη γιατί εδώ και 40 χρόνια γίνονταν κούλουμα στην Κάρτσοβα και φέτος με έντεχνο τρόπο καταργούν ένα θεσμό, σε μια ταλαιπωρημένη περιοχή. Πέρυσι μας είπαν ότι δεν θα πάμε εκεί γιατί γίνονταν έργα και υποσχέθηκαν και ο Κ. Βρέντας και ο

Κ. Παυλής ότι του χρόνου θα επιστρέψουν τα κούλουμα στην περιοχή της Κάρτσοβας. Αλλά τελικά υπήρχε σκοπιμότητα και όχι ότι δεν μπορούμε λόγω ιδιοκτησιακού.
 Επικοινώνησα με τον κ. Βαλασόπουλο (Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Μητρόπολης που διαχειρίζεται την περιοχή)και μου είπε ότι οι χώροι αυτοί διατίθενται δωρεάν στο Δήμο, αλλά δεν έγινε κανένα αίτημα. Υπήρχε σκοπιμότητα στο πρόσωπό μου διότι η περιοχή αυτή της Κάρτσοβας, ανήκει συα Διοικητικά όρια του Σωματείου «ΦΙΛΙΚΩΝ» που είμαι Πρόεδρος.

Δεν διαφωνώ με την επιλογή για την περιοχή του Σέχι-στην Αγία Τριάδα, άλλωστε η μισή καταγωγή μου είναι από εκεί.»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: