Slider[Style1]

Style2

Για κρατήσεις στο +30 27550 52720

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5[ImagesOnly]

Style6Πραγματοποιήθηκε στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη η εκδήλωση του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης Follow the Stars 2016. Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη εκδήλωση του ομίλου που έχει θεσμοθετηθεί να γίνεται με στόχο να βραβευτούν, τόσο οι αθλητές που διέπρεψαν την προηγούμενη χρονιά στους αγωνιστικούς στίβους, όσο και άνθρωποι του αθλητισμού που έχουν προσφέρει στην πόλη αλλά και στο άθλημα της αντισφαίρισης.

Την εκδήλωση παρουσίασε η παλιά αθλήτρια στις κατηγορίες juniors του ομίλου και νυν φοιτήτρια στην φιλολογία Πατρών κα. Ρουμελιώτη Δώρα.
Επίσημος προσκεκλημένος της εκδήλωσης Follow the Stars 2016 για την φετινή χρονιά ήταν ο Πρωταθλητής Ελλάδας στο τένις κ. Νίκος Ροβάς, τον οποίον τίμησε ο όμιλος, για τις διακρίσεις του, το ήθος του και την προσφορά του στον αθλητισμό.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τιμήθηκε και ο πρώην Υπουργός, Νίκος Καλτεζιώτης, από τον Πρόεδρο του Ομίλου ΑΕΚ, Παναγιώτη Βαλασόπουλο, για την συμβολή του στη δημιουργία του ΔΑΚ Τρίπολης, αλλά και τη συνεισφορά του στον αθλητισμό, ως Υφυπουργός Παιδείας.
Στον τομέα των χορηγών ειδική βράβευση έγινε στο φωτογραφείο του κ. Γιάννη Αλειφερόπουλου για την πολυετή κάλυψη των εκδηλώσεων αλλά και των πρωταθλημάτων που γίνονται από την ΑΕΚ Τρίπολης.
Επίσης για την βοήθειά του στον όμιλο, όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για την μεγάλη συνεισφορά του, όχι μόνο στο τένις αλλά και τον αρκαδικό αθλητισμό γενικότερα βραβεύτηκε το PNA και ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Δελής.
Ειδική αναφορά και τιμητική βράβευση σε όσους κατάφεραν να παραβρεθούν στην εκδήλωση, έγινε για στους επιτυχόντες αθλητές του ομίλου στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Πιο συγκεκριμένα και τιμήθηκαν, η Παπαντωνίου Μαρία και ο Λαμπρόπουλος Παναγιώτης.
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αθλητές juniors του ομίλου μας που διακρίθηκαν και με τις επιτυχίες τους τίμησαν τον όμιλο έξω από τα όρια της πόλης της Τρίπολης και του νομού Αρκαδίας. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αθλήτρια του ομίλου μας Λαμπροπούλου Σήλια για τις τρείς Πανελλαδικές διακρίσεις τις περασμένης χρονιάς. Από πλευράς ενηλίκων, όπως κάθε χρόνο τιμήθηκαν όσοι έφεραν Πανελλαδική επιτυχία στον όμιλο και φέτος την τιμητική του είχε ο Δαβίδ Ζωγραφάκης, που κατάφερε να διακριθεί σε 5 διεθνή τουρνουά βετεράνων. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός των 50 τουρνουά, των 135 θέσεων από 52 διαφορετικούς παίχτες, που αγωνίστηκαν και διακρίθηκαν την περσινή χρονιά . Επίσης έγιναν οι απονομές του 11ου εσωτερικού τουρνουά του ομίλου, της 3ης tennisaektripolisleaguetour των γυναικών καθώς και του 1ου Master League των ενηλίκων.
Σημαντική παρουσία είχαν στην εκδήλωση και οι λιλιπούτιοι αθλητές του ομίλου, οι οποίοι προέρχονται από τους συνεργαζόμενους παιδικούς σταθμούς, όπου εφαρμόζεται το πρόγραμμα “Super 10s”. Την εκδήλωση λοιπόν τίμησαν με την παρουσία τους ο κατά 6 χρόνια συνεργαζόμενος παιδικός σταθμός του “Μελί – Μελό” καθώς και το καινούριο μέλος στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ Τρίπολης ο παιδικός σταθμός της Μητροπόλεως “ H Ζωοδόχος Πηγή”. Χαιρετισμό απεύθυναν η κα. Ματίνα Ματζιώρη, ιδιοκτήτης και διευθύντρια του Μελί Μελό και ο κ. Βαλασόπουλος Παναγιώτης, αντιπρόεδρος της Ζωοδόχου Πηγής.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι  Τρίπολης κ. κ. Βρέντας και Τότσης, ο Πρόεδρος της κοινότητας του Δήμου Τρίπολης κ. Θεοδωρακόπουλος,  ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ . Σταματάκος, ο Αντιπεριφεριάρχης κ. Κατσίρης, ο τέως Δήμαρχος κ. Σμυρνιώτης, και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κοσκινάς. Από πλευράς ΑΕΚ Τρίπολης το παρόν έδωσε ο Πρόεδρος κ. Βαλασόπουλος, ο Αντιπρόεδρος κ. Αναστόπουλος, ο υπεύθυνος του τμήματος της ποδηλασίας κ. Φαρφαράς και ο έφορος του τένις κ. Κοσμίδης.
Πλούσια δώρα κληρώθηκαν στο τέλος της εκδήλωσης προσφορά από τους χορηγούς του ομίλου.
Η Διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελαν δημόσια να ευχαριστήσουν, τον κ. Νίκο Καλτεζιώτη και το “Αρχοντικό Καλτεζιώτη” για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας του lobby, αλλά και για την προσφορά του μπουφέ προς τους προσκεκλημένους του ομίλου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους γονείς και τους αθλητές που βρέθηκαν στην εκδήλωση Follow the Stars 2016, καθώς και στους χορηγούς του ομίλου. Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο Υγεία, Χαρές και Επιτυχίες προσωπικές και οικογενειακές για το 2017.

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: