Slider[Style1]

Style2

Για κρατήσεις στο +30 27550 52720

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5[ImagesOnly]

Style6


Το πρωτάθλημα της Α2 μπαίνει στην τελική του ευθεία και κάθε παιχνίδι έχει την δική του ξεχωριστή σημασία.

Σε μια χρονιά, περίεργη και με πολλές δυσκολίες η ομάδα μας έχει φτάσει να παίζει το Σάββατο κόντρα στον Αμύντα έναν "τελικό", το αποτέλεσμα του οποίου θα παίξει, ίσως, τον σημαντικότερο ρόλο στην έκβαση του πρωταθλήματος.
Αυτή τη φορά, πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, η παρουσία όλων, η φωνή ολων και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για να έρθει η νίκη.
Το Σάββατο, λοιπόν, απαντες πρέπει να είναι στη θέση τους. Να φωνάξουν, να δημιουργήσουν μια μαγική ατμόσφαιρα που στο φινάλε θα φέρει μια σπουδαία νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο με τον οποίο "παλεύουμε" για τον ίδιο στόχο. Το Σάββατο το απόγευμα πρέπει όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε.
Η ΚΑΕ Αρκαδικός θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό πως τα εκδοτήρια του σταδίου θα ανοίξουν από τις 11:00, μέχρι και την έναρξη του αγώνα.
Οι τιμές θα είναι στα 10€ σε όλες τις θύρες, ενώ θα υπάρχει και φοιτητικό/μαθητικό εισιτήριο στα 5€
Επίσης θα πωλούνται από την ιστοσελίδα μας, στην κατηγορία «εισιτήρια», τα καταστήματα Γερμανός και COSMOTE και από το www.tickethour.com.
Μη λείψει κανείς...

Για το ελληνικό πρωτάθλημα της Α2, το πείσμα της ομάδας του Αρκαδικού να βγάλει τον καλύτερό της εαυτό και να φτάσει στον στόχο της, αλλά και για την Τρίπολη και για το κοινό της ομάδας μίλησε σε συνέντευξή στο arcadikosbc.gr του ο Λιθουανός γκαρντ του Αρκαδικού Ρεντίκας Ντοβίντας, πριν από την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης 14 Μαρτίου:
-Πώς σου φαίνεται το ελληνικό πρωτάθλημα της Α2;
«Πρόκειται για μια πολύ, πολύ ανταγωνιστική κατηγορία, με πολύ δυνατές ομάδες, προσηλωμένες στους στόχους τους. Έχω παίξει στην αντίστοιχη κατηγορία της Λιθουανίας και μπορώ να πω ότι δεν συγκρίνεται σε δυσκολία. Η ελληνική Α2 έχει εξαιρετικούς παίκτες και πολύ δυνατές ομάδες. Γι' αυτό εμείς δεν θα σταματήσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Σαφώς στην αρχή της σεζόν όλα ήταν καινούρια για εμάς, τα πλάνα, οι παίκτες, νέος προπονητής, νέα συστήματα. Τώρα, όμως, έχουμε δέσει ως ομάδα, έχουμε προσαρμοστεί και θα πεθάνουμε προσπαθώντας να φθάσουμε στον στόχο μας».
-Πιστεύεις ότι ο Αρκαδικός θα φθάσει στον στόχο του;
«Όπως είπα, ή θα φθάσει, ή θα πεθάνει προσπαθώντας. Δεν είναι καθόλου εύκολος στόχος, ανταγωνιζόμαστε πραγματικά δυνατές ομάδες που ξέρουν τι θέλουν, αλλά στο γήπεδό μας, με την αγάπη του κόσμου μας που μας υποστηρίζει τόσο πολύ δεν μας σταματάει τίποτα. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και απολύτως αφοσιωμένοι στον στόχο μας, να βγάλουμε μπροστά τα φονικά μας ένστικτα και να κατατροπώσουμε κάθε αντίπαλο».
-Πώς σου φαίνεται η ζωή στην Τρίπολη;
«Α, είναι πάρα πολύ όμορφη η ζωή στην Τρίπολη! Σαφώς έχω ζήσει σε μικρότερες πόλεις, όταν έπαιζα στη Λιθουανία. Θυμάμαι, όταν ήταν να έρθω εδώ, έψαχνα να βρω την Τρίπολη στον χάρτη. Περνάω πάρα πολύ καλά εδώ, το φαγητό είναι εξαιρετικό, οι άνθρωποι πολύ φιλικοί. Τώρα πια ξέρω πού να πάω για φαγητό ή για καφέ και την χαίρομαι την πόλη. Πρέπει να πω, επίσης, ότι το κλαμπ του Αρκαδικού είναι μια οικογένεια. όλοι, από τη διοίκηση ως τους παίκτες, τους προπονητές και ολόκληρο το τιμ είναι πάντοτε δίπλα μας, είμαστε πολύ δεμένοι και αυτό μας κάνει να περνάμε καλά. Δεν είναι όπως σε άλλες ομάδες, που η διοίκηση απλώς πληρώνει και δεν ασχολείται με τους παίκτες. Εξάλλου, όταν ζεις σε μικρότερες πόλεις, όπως στην Τρίπολη, έχεις τον χρόνο να κάνεις τις προπονήσεις σου αλλά και όλα τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν, χωρίς να χάνεις χρόνο σε μετακινήσεις. Περνάω πολύ καλά εδώ!».
-Ένα μήνυμα για τον κόσμο του Αρκαδικού.
«Να μην μας αφήσουν! Να είναι μαζί μας συνέχεια. Το κοινό του Αρκαδικού είναι θερμό και είναι συνέχεια μαζί μας όταν παίζουμε στη έδρα μας. Είναι ο έκτος παίκτης, με τις φωνές τους, με τον ενθουσιασμό τους. Τους χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι μαζί μας και παλεύουμε για να τους χαρίσουμε νίκες και να τους κάνουμε περήφανους. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε να φθάσει ο Αρκαδικός εκεί που αξίζει να βρίσκεται».
arcadikosbc.gr

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια: